Så skoj!

Idag var det tema dag och alla gjorde något kul. Men ibland tror jag att gud glömmer bort 25 personer på våran skola. 25 personer som pratade om vad dom skulle göra 70% utav våra liv. 
Alla vet vad dom ska göra, utom jag. Skoj. Eller jo, president är ju alltid kul? Man blir ju fett rik. Eller mäklare utomlands. USA kanske?
Fast jag kan inte språket så bra.
På tal om USA.. Min mamma har ju köpt en ny mobil, och den är gjord där. På tal om mamma…. Idag när jag kom hem ifrån skolan så pluggade jag och pluggade och pluggade. Tills jag nästan spydde. Alltid jag! Jag lever för ’sista-minuten’ typ.

Jag glömmde bort att skriva om en grej som hände idag. En riktigt skum grej. 
Jag, Brian, Mackan och Anna spelade KILL.THE.MOTHER.FUCKER.SPELET på caféterians datorer emot Tim och Anton. 
(Man ska döda varandra på någon plan mitt ute i rymden..) Och medans jag trycker så gott jag kanpå den dära musen och min gubbe springer fram och tillbaka skriker Tim: ”HOPPA ELLINOR, HOPPA! ANNARS SKJUTER ANTON DIG!” Tror ni inte jag hoppar upp i luften då eller? Högt som satan. Nästan högre än vad jag hoppar på höjdhoppen. Slog nog mitt pr till och med! Och när jag landar hör jag ett vrål, ett skratt och någonting som förflyttar sig under min fot. Tror ni inte att jag hade landat på Markus fot eller? Han vart skit sne. Men det gjorde inget, för vi vann i vilket fall so helst på det dära spelet. – 39p.

Bra att man ska försöka sälja allt man äger också? Underkläder, kakor och falukorv. Om någon vill köpa så är det ju bara att slå en pling?
Nu ska jag kolla idol, om det inte redan är slut. Jobbigt träningstider man har. Och på torsdag är det match i Nypan också, great!

Mackan och Becca, för några dagar sen. Har bilden sen vi geekade sönder datorerna på skolan, men dom finns på annas mobil. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi