Svarar på fråga om bröllopsklänningar och balklänningar

Kommentar: Älskar att gå in på din blogg att läsa i mina pluggpauser. Det är så mysigt här inne och v ä l g j o r t. Jag går just nu sista året på gymnasiet och är mitt uppe i den här balklänning-letar-hetsen. har du något tips på olika hemsidor som har fina klänningar? Kan tänka mig allt mellan 500kr till 4000kr. Skulle tro att det finns fler treor (eller andra som letar fina aftonklänningar).

Svar: TACK SNÄLLA! Jag lägger verkligen minimum 2h på alla mina inlägg, så det känns skönt att då och då få kommentarer som dessa. Stort tack! Nu till din fråga, självklart kan jag hjälpa dig! Jag slänger dock in några tips på klänningar inför årets alla bröllop. Jag ska själv på fem olika stycken (Palma, Budapest, Skåne, Göteborg och Linköping) under olika perioder. Så jag är också i akut behov efter klänningar som passar alla dessa bröllop, teman och väder. My gosh! Kollade snabbt igenom asos (eh tog 1,5h) och slängde ihop dessa. Även när jag gick i högstadiet och gymnasiet så har jag alltid älskat de tjejerna som har vågat skippa de där vanliga ”prinsessklänningarna”, och istället kört på slits, bakåtslickad frisyr, stora örhängen + en lätt sminkning. Jag är helt enkelt fel person att fråga om såna ”klassiska val”.

1an, 2an, 3an
4an, 5an, 6an
7an, 8an, 9an

Mina favoriter är 1, 3 och 7!! Rocka din jäkla bal nu och tack snälla för din kommentar! Jag älskar när ni kommenterar! Ps nu har teknikavdelningen hjälpt mig, så när ni klickar på en länk så öppnas den i en ny flik! Jag vet att ni var många som störde er på detta. Bra va! <3

  1. Hej Ellinor! Måste först och främst säga att jag verkligen älskar din blogg! Du är genuin och helt underbar, och jag uppskattar verkligen dig. Jag har en liten fråga, eller mer ett tips. Min pojkvän fyller år snart och jag vill verkligen unna honom något riktigt fint, vi har varit tillsammans i tre år och jag känner mig ganska tom på ideér. Så jag undrar ifall du har några bra tips eller råd till en present för just killar/pojkvännen?
    Du hade vart en lifesaver!! Du är bäst, keep up the good work <3

  2. Hej Ellinor! Måste först och främst säga att jag verkligen älskar din blogg! Du är genuin och helt underbar, och jag uppskattar verkligen dig. Jag har en liten fråga, eller mer ett tips. Min pojkvän fyller år snart och jag vill verkligen unna honom något riktigt fint, vi har varit tillsammans i tre år och jag känner mig ganska tom på ideér. Så jag undrar ifall du har några bra tips eller råd till en present för just killar/pojkvännen?
    Du hade vart en lifesaver!! Du är bäst, keep up the good work <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi