Resa bokad till Alperna! Och rabatt på 8848 skidbyxorna

Jag är så peppad! I julklapp fick jag en resa till Milano av min pojkvän tillsammans med våra kompisar Ebba och Erik <3 Tanken är nämligen att vi ska utgå därifrån för att sedan bila till valfri alport. Men igår bestämdes det att det blir Schweiz och Zermatt. Vi bokade bil, hotell och allting! Vi åker i slutet utav mars/början av april så det kommer att vara tokvarmt. Vi är borta en vecka och herregud vad roligt det ska bli. Jag älskar ju att åka skidor och jag drömmer om att få ta med mina barn på skidsemestrar. Jag älskar hela idén om att man gör en aktivitet, i en out standing miljö men samtidigt äter gott och njuter i solen med ett glas Aperol. Ge mig!!!


1. Tröja 2. Jacka 3. Skidglasögon Uvex 4. Långa tighta skidbyxor 5. Mössa med pälsboll

Som ni förstår får jag ju inviga mina 8848 Altitude skidkläder då också vilket ska bli så himla kul!!! Jag har dessa skidbyxorna, men tänkte att det vore kul för er att visa hur man kan styla dem. Detta är den längsta modellen som är stretchig, och lätt går att dra åt i midjan. Såna här byxor kostar alltid en förmögenhet (minimum 3000kr men annars bara uppåt, jag har köpt ett par för 500kr vilket var 100% ovärt). Priset på dessa ligger på 1799kr, vilket inte går att hitta med denna passformen, längden och framförallt kvalitén. DESSUTOM får ni -25% rabatt med koden ”ellinor25” som gäller i en vecka, dvs den 21a januari. Om ni klickar på länkarna får ni se hur passformen sitter på mig. Det var även denna modellen som jag hade en tävling om på Instagram där ni var supermånga som tävlade. Det visar ju att ni gillar produkterna lika mycket som jag! Kul att få sånt gensvar.

Jag är kär i dessa tröjorna som kommer att vara så snygga på afterskin. När jag var yngre och var på afterskis körde jag alltid underställ + en t-shirt över men jag har insett att det inte alls är min stil. Så det känns så bra att äntligen ha hittat något som jag kan gå runt och vara stolt i. DEm är verkligen så snygga och varma, men andas samtidigt. Viktigt i backen!!

1. Jacka 2. Vinröd underjacka 3. Solglasögon Celine 4. Långa tighta skidbyxor 5. Inuikki boots

 Önskar att jag kunde åka till Alperna och de svenska fjällen flera gånger om året, men hittills har det blivit en gång per år sedan några år tillbaka. P har skämt bort mig med ett par Ballys, så dem + ett par Inuikki boots får följa med till Zermatt. Det är den bästa känslan, att få byta om från sina pjäxor till ett par sköna mjuka boots. Gud jag längtar verkligen efter att tvinga Ebba att stanna en längre stund i backen för att dricka varm choklad och prata tjejsnack i solen… För att sedan möta upp grabbarna på after ski! Men skidåkningen ska bli roligast såklart! P är en hejare på både snowboard och skidor, men efter han blev sjuk så har det gått trögare de senaste åren. Men då blir det per automatik att han kan hjälpa mig mer i backen. Mys!

… Schweiz here we come! Men först… Sydafrika om tre dagar med hela P’s familj! Vilket jäkla start 2018 bjussar på!

  1. Hej! Om man brukar ha storlek 36, bör dessa skidbyxor passa då eller bör jag gå upp en storlek? (Måste ha dessa!!) Tack på förhand!

    1. Nej det skulle jag inte säga! Jag har strl 36/38 byxor och då blev 38 lite bättre! Men det beror på hur tight man vill att dem ska sitta också! <3

  2. Hej! Om man brukar ha storlek 36, bör dessa skidbyxor passa då eller bör jag gå upp en storlek? (Måste ha dessa!!) Tack på förhand!

    1. Nej det skulle jag inte säga! Jag har strl 36/38 byxor och då blev 38 lite bättre! Men det beror på hur tight man vill att dem ska sitta också! <3

  3. Hej! Ska beställa ett par byxor nu men hittar inte åt något fält att fylla i rabattkoden innan jag klickar mig vidare efter jag skrivit kortuppgifterna 🙁 Gör jag något tokigt?
    Kram

  4. Hej! Ska beställa ett par byxor nu men hittar inte åt något fält att fylla i rabattkoden innan jag klickar mig vidare efter jag skrivit kortuppgifterna 🙁 Gör jag något tokigt?
    Kram

  5. Ska själv till Alperna i mars och är så sugen på de vita byxorna. När jag ska klicka hem dem skriver jag in rabattkoden och det står att den är aktiv men summan förblir densamma. Kan man inte använda den ännu?

  6. Ska själv till Alperna i mars och är så sugen på de vita byxorna. När jag ska klicka hem dem skriver jag in rabattkoden och det står att den är aktiv men summan förblir densamma. Kan man inte använda den ännu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi