Relatable är dagens mest lästa artikel hos Dagens Media


Ny tröja HÄR  (30% på allt på hemsidan med koden ellinor30)

Like good old times, photobooth! Mer fancy än såhär blir det tyvärr inte på kontoret hehe. Ny stickad tröja och en gammal nött skinnkjol. Om någon timme ska jag iväg på uppstartsmöte (man går igenom upplägg, förväntingar etc) hos Dagmar  som är en ny kund hos oss! Ett favvomärke sedan länge, så det ska bli jättekul.

Tills dess ska jag sätta upp tre kampanjer med 30 olika profiler. Och det är egentligen ”små” kampanjer för oss. Trots det lär jag få sitta till sent ikväll och laburera för att få ihop det. Det är MYCKET mer matte än vad man tror i och med att vi arbetar med en viss teknik/system/index. Vi går ju som sagt inte på ”magkänsla” när vi väljer ut profiler för samarbeten med företag. Utan vi tar ut dem som statistiskt sätt är bäst lämpad för kampanjen. Sedan hoppas jag på att alla jag bjuder in vill vara med!

Jag och min närmsta kollega (Siri som är marknadschef) ansvarar för flera lanseringar för stora bolag just nu och vi ska spika allt sånt också. Nu fick ni höra om hela min dag, tanken var egentligen att visa för er att: Vi är den mest lästa artikeln hos Dagens Media idag! Det står bla att jag har blivit rekryterad, och lite hur vi jobbar här. Jag älskar mitt nya jobb!!

Vill ni läsa artikeln klickar ni här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi