Nya lampskärmar i sovrummet


FÖRE

Godmorgon gänget! Snart ska ni få läsa om ett före/efter-projekt här hemma. Men jag vill bara passa på att förtydliga att mitt samarbete med Jotex är slut nu, och det var inget ”hemma hos” repotage vi gjorde. Utan vi plåtade bara kampanjbilder till deras hemsida här hemma, så deras möbler är borta nu. (Rabattkoden ELLINOR20 som ger 20% rabatt går förresten ut idag – reminder!)

Lamporna är gamla som gatan och min pojkvän köpte dem när han flyttade hemifrån mer eller mindre. Sedan dess har skärmarna nötts och tanken är egentligen att dem ska vara svarta. Men som ni ser hade dem snarare blivit beiga. Han sa prompt NEJ till att byta men efter att Jotex var här bad jag om att få behålla lampskärmarna. Så jag testade, satte upp de nya på våra älskade sänglampor och vipps…!EFTER

Jag är kär! Och det blev P också. Ibland är han rädd för att testa på nya saker, vilket jag också kan vara. Men just lampskärmarna är ju så himla lätt åtgärdat. Det är ju bara att byta tillbaka om man ångrar sig. Jag tycker att det ger en mycket mer ”hotellig-känsla” med stoooora lampskärmar vid sängen. Håller ni inte med?! Dessutom behövde vi få in lite mer ljus interiör. Sängborden fick sig världens lyft också. Jag som har varit helt inställd på att sälja dem till några kompisar. De är ju faktiskt ett DIY (do it yourself) projekt ifrån ikea som vi satte dit nya knoppar på.

Ps jag älskar vår blåa matta väggfärg något oändligt (här hittar ni färgkoden). Den ska hänga med mig i flera år framöver, kanske bli min signumfärg ihop med vår gröna färg ute i matrummet? De får en sån j*kla fin finish. Jag fick nyligen höra att en kille hade kapat våra färgkoder i hemmet och målat ett rum blått, ett grönt och ett beige. Jag dog av lycka inombords! Jag som ÄLSKAR väggfärger tyckte att det var livets komplimang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi