Jag har aldrig gillat instagram

Inlägget innehåller adlinks

Kjol // Byxor 

Finally! Kjolen jag bar i Sydafrika har äntligen släppts på hemsidan. Jag ÄLSKAR den verkligen och jag tycker att den funkar med prick alla överdelar till? Baddräkt som jag har på bilden, en tisha, skjorta, collage tröja eller blus. Jag har fått en fling för gult också.

Förresten tycker jag att jag har haft så himla svårt att positionera mig på Instagram. Jag har alltid gillat den sociala medien minst, för jag tycker inte att det blir geniunt. Bara jaga likes. Och jag hänger med i det, fastän jag inte vill. Dessutom har jag alltid varit en text-person och inte en bild-person.

Men nu när jag jobbar med Instagram som marknadsföringskanal på jobbet så har jag hittat en rad konton jag inspireras av. Jag har ju alltid varit intresserad utav konst och jag förstår inte varför jag inte har tagit in det mer i mitt flöde. Dessutom har jag hittat ett klädmärke som jag verkligen inspireras av. Både pga stilen men också hur jag vill vara som människa. Märket House Of Dagmar. Det är powerkvinnor, strikt, stilrent, maskulint, kvinnligt och lite sportigt. EXAKT min stil! Jag har så himla svårt att hitta den till 100% nämligen, men deras Instagramkonto gör mig lycklig. Inte för att jag älskar vartenda plagg gränslöst, utan hela stilen. Jag gillar ju fashion men har alltid varit en dålig stylist haha. Det är så sjukt att jag fick i uppdrag att styla 5 modeller i höstas i Göteborg under en ”modevisning” och samtidigt vara konferensier. För jag har väl bloggat om detta? Gud jag har verkligen gått utanför min comfort zone såå många gånger det här året…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi