8 saker ni kan göra i helgen

  • Göra klart det där sista lilla i lägenheten. Ta tummen ur och måla om den där listen, laga det där handtaget eller hänga upp de nya gardinerna. Skjut inte upp det mer – gör det bara!
  • Köp prick vad du vill till frukost. Färskpressad juice? Plättar? Scones? Nutella? Köp, njut och ät läänge!
  • Skapa er ett Pintrest-konto. Om ni redan har ett så börja fylla på era mappar med inredning, citat, kläder och resemål. Energin du får av det räcker veckan ut sen!! Detta är min favoritsyssla.
  • Passa på att njuta av naturen och att det är snö överallt! Ta en promenad med en kompis och prata ut om livet. Stanna och ta en kopp te på vägen.
  • Besök ett nytt ställe i stan. Din kvarterskrog som du lyckats gå förbi jämt? Ett nytt café som har öppnat? Leta fram alla de där printscreensen du har i din mobil på ställen du vill besöka och gå dit! (Tar för givet att folk printar saker alt ”favoritmarkerar” dem i Instagram precis som jag gör.
  • Hör av dig till någon bekant som du har velat träffa länge. Om du tycker att det är pinsamt så skriv att du förstår att det är sista minuten men att det vore kul att få ihop någonting. Jag gjorde det senast idag! Hon kunde inte men vi bokade upp oss i nästa vecka istället. No shame!
  • Börja skriv på den där boken, måla den där tavlan, fila på den där affärsidén eller vad du nu går och finular på. Nu har du ju tid.
  • Var bara själv och njut utav tystnaden. Det är en sak att välja att vara själv eller att känna sig ensam. Det är viktigt att kunna njuta av sitt eget sällskap, även om jag själv inte är en fena på det.

Själv ska jag ligga tvärlång i sängen här ikväll och äta rester + popcorn till efterrätt. Sedan ska jag läsa alla bloggar jag kan komma på och krama om min kille när han kommer hem vid 21. Jag har knappt sett honom under den här veckan så det ska bli jättemysigt.

Imorgon (lördag) så ska jag möta upp mina gamla handbollstjejer. Eftersom att jag blev utfryst i slutet utav högstadiet och dessa tjejerna blev mina absoluta bästisar under flera flera år så räknar jag dem som mina äldsta vänner. Tyvärr träffar jag dem bara typ 2 gånger om året, dock känns det inte alls så. Det känns som att jag är precis lika nära dom som för 5år sedan bara att vi inte hänger lika mycket. Jag antar att riktig vänskap känns så. Rebecka har fyllt år så vi ska dricka bubbel i hennes nya lägenhet från kl 14. Till kvällen ska jag hem till Carro & Andreas plus två par till och stöka hehe… Och söndagen är än så länge oplanerad. Herregud så skönt. Denna helgen äger redan! Kram på er och tack för alla kommentarer jag har fått det senaste. Det blir såå mycket roligare att blogga när någon visar att den har läst ens inlägg liksom hehe.

  1. Jag älskar att du har en sådan variation på dina inlägg!! Din blogg är lätt bland mina favoriter!

  2. Jag älskar att du har en sådan variation på dina inlägg!! Din blogg är lätt bland mina favoriter!

  3. Så vackert örhänge! Var är snäckan ifrån?:) ps. jag skulle gärna ta hela er inredningsfeeling, alltså färger och själva känslan, hem till oss!!!!

  4. Så vackert örhänge! Var är snäckan ifrån?:) ps. jag skulle gärna ta hela er inredningsfeeling, alltså färger och själva känslan, hem till oss!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi