Min helg i bilder

Här kommer ett gammalt hederligt ”Min helg i bilder”. Konceptet som är ett av de mest populära här på min blogg, och har varit på många andras bloggar i en evighet. Tror att Forni var skaparen av det? Supermysigt i alla fall! Nu kör vi!

Fredagen började med (eller okej kl 13 ish) att jag och Siri signade ett stort avtal med Google. Så vi firade det såklart med att ring i klockan, dricka skumpa och Nocco. Vilket gäng va! Är så glad och stolt över att vara omringad av såna här power-boss-ladies som vår chef brukar säga ha ha. De här tjejerna säljer för flera flera hundratusen i månaden, har hållit i hundratals kampanjer, ligger bakom några utav Europas största kampanjer med flera hundra profiler och bygger upp Relatable världen över. 
Topp Rut & Circle // Kavaj Zara

Efter jobbet så åkte jag snabbt hem och fixade mig innan det var dags att möta upp Micaela på Vassa Eggen för ett glas bubbel kl 19. Det var härligt men jag tycker tyvärr att det stället var bättre förr! Sedan gick vi till TAKO som ligger vägg i vägg. En av Stureplans förmodligen mest hypade restauranger just nu.

Och det är fattat varför! Vi beställde in ett gäng smårätter och delade på. Jag minns att vi åt en tonfisk-tartar som var sååå god. Jag älskar ju tartar. Och sedan testade jag den där populära rätten när man äter som ett tjockt annorlunda korvbröd med pulled pork (se högst upp i höger i bild). Vad heter det ens? Suuupergott var det i alla fall. Sedan blev det fisk och sushi också. Älskar när man bara beställer PRICK ALLT man är sugen på! Tako får 4,5/5 poäng, och den föll på att musiken var så jäkla hög.

Sedan blev det en sväng på stan, och vi hann med Vassa Eggen igen och på MONO kom typ alla jag någonsin har lärt känna fram och gratulerade till huset. En kväll fylld av kärlek!! Jag kunde verkligen inte sluta le över att så många människor var så glada för vår skull. Mina vänner är bäst. Sedan stod jag på W fram till soluppgången med grabbarna och tog shots. Herregud.


Dock vaknade jag upp väldigt pigg för att jag drack varannan vatten och åt nattmat (tack för att jag inte tappar mitt förstånd helt när jag dricker alkohol). På morgonen kom det hem en tjej och gjorde mina naglar i köket. HUR smart koncept? Jag tror 95% av allt vi gör kommer att förflyttas från att konsumenten ska ta sig någonstans – till att det kommer hem till en själv i stället.

Det var på tiden att detta kom faktiskt tycker jag. Man går ju knappt till doktorn eller mataffären själv längre tack vare alla nya appar. Me like!! Dashl hette i alla fall hemsidan.

Vid lunch gick vi ju som ni redan vet runt hela Gamla Stan och tog en lunch i solen. Vilken jäkla pangdag!!!

På kvällen kom svägerskan Anna och hennes Pär upp ifrån Norrköping. Dessutom bjöd vi hem Carro och Andreas + Ebba och Erik också. Vi skippade förrätten och bjussade på plock istället. Chark, nötter och hemmagjord tortilla.

Såklart eldade vi i brasan. Sedan åt vi middag i 5 timmar, pratade om livet och GAPskrattade. Jag har nämligen köpt ett spel som heter typ ”Onödig fakta”, som man sedan får gissa svaren på. Typ om tysta fisar doftar mer än högljudda? (Svaret är ja). Haha resten av frågorna minns jag tyvärr inte av allt rödvin men det var otroligt kul i alla fall. P lagade pannbiffar på vilt, med en kantarellsås och potatismos. Sedan korkade vi faktiskt upp några finviner. Det ska man göra oftare tycker jag.

Anna min svägerska och hennes Pär (skriver svägerska så att ni ska slippa komma ihåg ännu ett namn i min umgängeskrets haha)

Morgonen därpå vaknade jag otippat pigg, och vi beslöt oss för att göra en utflykt ut till Nacka. Så vi hämtade upp dessa två i stan där dem hade bott på hotell. Tänk när alla bara kan bo hemma hos oss när de är uppe i Stockholm istället. Längtar…

Solen sken hela söndagen också, och vi hade bara sett huset i regn och rusk. Förlåt för superdålig bild tagen nerifrån bilen. Men jag fotade den egentligen mest för mig själv och för att jag skulle minnas hur huset såg ut när solen sken. Jag längtar verkligen ihjäl mig!

 Socken runt huset som är bevarat i betong har vi pratat om att måla om. Sedan är frågan om vi ska måla i samma färg som huset (har svårt att se att det blir exakt samma resultat), svart alternativt en ljusare grå. Just nu lutar det åt en ljusare grå. Men vad tycker ni? Jag tycker dessutom att det är 100 gånger viktigare att måla huset invändigt i och med att man ska bo där. Medan P menar på att ”huset inte är klart” och att det är prio. Vi har riktigt stora bekymmer numera som ni kanske hör ha ha…


Skor Ballys // Byxor Bikbok // Kashmir Zalando // Jacka Hunkydory // Pälsväst Zara // Solglasögon (adlink)

Efter att ha kikat på huset en snabbis så åkte vi runt i området för att lokalisera oss lite. Vart kommer vi att promenera? Vart ligger hamnen? Skolorna? Vilken väg är snabbast till X och Y osv. Vi har redan åkt runt en del men hittade en massa nytt denna gången. Vårt område är verkligen idylliskt vackert och våra grannar är till 99% barnfamiljer haha.

Efter en snabb Googling hittade vi denna nyöppnade kvarterskrogen precis vid vattnet, The Old Smoke House. Jag har en känsla av att vi kommer spendera många kvällar och helger här. Arkitekturen var magisk, och de stora panoramafönsterna gjorde att man fick solen i ansiktet. Det var inte direkt såhär jag föreställde mig att vår kvarterskrog skulle att se ut haha… Snarare ett pizzahak i en källare.

Jag beställde hamburgare (vilket typ ALDRIG händer för jag gillar egentligen inte det). Men med pulled pork och vitlökssås. Den var verkligen såå god.
Jag och Anna! Det känns så sjukt att jag har fått en till familj när jag är 22år gammal. Det är så skönt att klaffar så bra med P’s familj och han med min. Jag kan inte ens förställa mig hur jobbigt det skulle vara om den biten inte fungerade. Jag kan inte tänka mig en bättre bonusfamilj heller. Jag kan dock inte kärleksförklara det mer än så, för då blir jag blödig direkt…

Jag får sååå mycket frågor om mina solglasögon (kanske den vanligaste frågan under sommarmånaderna). De är ifrån Celine i modellen New Audrey. Ni hittar dem HÄR (adlink). Jag är tokkär i dem. 
Efter ett tag på restaurangen trillade de in fler och fler barnfamiljer. Såå mysigt! Man kan lägga till med båten här också.


När vi kom hem var vi helt slut efter en hektisk helg. Egentligen skulle vi ha gått på bio, men istället åt vi rester och kollade på en ny svensk serie. Vi har kollat klart Modus nu (tips!!) och påbörjade precis Advokaterna. Jag är inte helt frälst men det är P. Vi låg i sängen innan kl 21, och tittade på husgrejer i paddan tills vi somnade innan 22.

Tack livet för den här helgen med mina vänner!

  1. Jag älskar konceptkredden – det har typ aldrig hänt i bloggvärlden haha. Tack! Kom på formatet för typ sex år sen, älskar det. Så mysigt att läsa hos alla på måndagarna!

    Kul att ni köpt hus i Nacka, jag är uppvuxen där, finns så mkt vackert och härligt runtom hela Nacka. Ni kommer inte bli uttråkade.
    <3

    1. Haha!! Jag fick höra det nyss någonstans och hade ingen som helst aning. Superkul ju att de har blivit ett koncept som alla kör på 🙂 Wie!!! Jag har ju egentligen aldrig varit i Nacka innan, så det är så himla skönt att få bekräftat att det är ett område man lätt tycker om. Internetkram!!

  2. Jag älskar konceptkredden – det har typ aldrig hänt i bloggvärlden haha. Tack! Kom på formatet för typ sex år sen, älskar det. Så mysigt att läsa hos alla på måndagarna!

    Kul att ni köpt hus i Nacka, jag är uppvuxen där, finns så mkt vackert och härligt runtom hela Nacka. Ni kommer inte bli uttråkade.
    <3

    1. Haha!! Jag fick höra det nyss någonstans och hade ingen som helst aning. Superkul ju att de har blivit ett koncept som alla kör på 🙂 Wie!!! Jag har ju egentligen aldrig varit i Nacka innan, så det är så himla skönt att få bekräftat att det är ett område man lätt tycker om. Internetkram!!

  3. Den maträtten i högra hörnet kallas Soft bun om jag ser rätt! Dom går att fylla med t.ex tonfisk, avokado och en chilimajonäs, eller pulled pork och mycket mer!

  4. Den maträtten i högra hörnet kallas Soft bun om jag ser rätt! Dom går att fylla med t.ex tonfisk, avokado och en chilimajonäs, eller pulled pork och mycket mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi