Mina senaste 24h i Amsterdam

Hej vänner. Herregud förlåt för mitt sammanbrott igår. Men en enorm jäkla sorg bara sköljde över mig ifrån ingenstans. Det var 1,5 år sedan jag var så ledsen och tårarna bara forsade i flera timmar. Stackars P. Han fick packa min väska, fixa mat och ta hand om mig medan jag låg i sängen helt förstörd. Men idag mår jag mycket bättre!

Dels har jag ju sådan otrolig resfeber. Det är mycket kring flyg som man ska hålla reda på, och det tar mycket energi från mig. Vilket betyder att jag måste preppa med sömn, vilket jag inte har gjort… Och lite feber på det så är det ju som hittat! Eller hur ha ha… Jag tror dessutom att det var PMS vilket gör mig ganska arg. Hatar att vara kvinna när den kickar in…

Nåväl. Nu är vi här i Amsterdam i alla fall. Det är faktiskt precis som jag har tänkt mig att det ska vara. Lite som Alice i Underlandet. Husen är krokiga och sneda, och floden rinner genom hela staden. Fun fact: Det är väldigt mycket svarta hus och framförallt svarta dörrar i Amsterdam. Man målade dörrarna svarta när pesten kom, för att ingen skulle gå in i huset och bli smittade. Därifrån kommer det svarta i flaggan. För att hedra alla tusentals människor som gick bort. Väldigt fint tycker jag.

Outfit: Beige och rött är en jäkligt fin kombo. Min långa kappa har jag fått 1000 frågor kring och den är köpt på Massimo Dutti förra året. Jag har köpt flera kappor där som aldrig går ur tiden. Helt okej priser också. Åh älskar Massimo. Kostymbyxorna kommer ifrån Zara.

Ett annat fun fact som jag lärde mig i Alex Schulmans poddintervju med Isabella Löwengrip var att Obama inte valde varken outfit eller färg på slipsen på morgonen. Det var för att man som människa bara är kapabel att fatta X antal viktiga beslut per dag. Så ingen energi fick läggas på onödiga saker.

Detta fick mig att känna att jag mer än gärna skulle anlita en stylist om jag hade råd. Jag HATAR att välja kläder. Jag har noll självförtroende i det + att det alltid blir fel.

Kampanjteamet är här i Amsterdam i 5 dagar för Vidcon mässan. Det är en mässa för kreatörer (influencers) samt företag som jobbar med influencer marketing. Det är sjuuuukt stort, speciellt i USA. Det ska bli jättekul att få uppleva, och framförallt lärorikt. Hoppas man!

Idag åkte vi på en intum guidad tur med en fin båt. Kaptenen var helt fantastisk och inlevelserik och och gjorde hela upplevelsen 10/10 poäng. Tips!

Alla dagar här har olika personer fått i uppgift att boka middag + aktivitet. Vi fick tips om MAMA? Har någon utav er varit där? Var det bra? Som aktivitet hittade jag den här gungan som är högst upp på en höghustopp, som man gungar ut över!! Haha undra om mina kollegor blir glada på mig om jag bokar det!

Kom gärna med förslag på vad man absolut inte får missa när man är här! Jag tokdiggar denna staden redan och tänker redan på när jag kan åka tillbaka nästa gång haha…

  1. Åh fina Amsterdam! Var där för flera år sen, och något som var otroligt minnesvärt var en båttur vi tog på kvällen, när alla broar var upplysta och det var helt magiskt vackert 🙂

  2. Åh fina Amsterdam! Var där för flera år sen, och något som var otroligt minnesvärt var en båttur vi tog på kvällen, när alla broar var upplysta och det var helt magiskt vackert 🙂

  3. Bodde på det hotellet när jag var där (det med gungan på taket) och det är så sjukt kul! En bar med ett burgarhak, liveband, spel, och allt möjligt. Så mycket olika människor som hänger där. Och be att få ta en sväng upp i hissen! Alla har olika teman och ser lite kul ut. Finns för övrigt en technoklubb i källaren på hotellet. Amsterdam i ett nötskal.

  4. Bodde på det hotellet när jag var där (det med gungan på taket) och det är så sjukt kul! En bar med ett burgarhak, liveband, spel, och allt möjligt. Så mycket olika människor som hänger där. Och be att få ta en sväng upp i hissen! Alla har olika teman och ser lite kul ut. Finns för övrigt en technoklubb i källaren på hotellet. Amsterdam i ett nötskal.

  5. Mitt bästa Amsterdamtips är att hyra cyklar, plus att ta sig till vondelpark! Så mysigt! Vi var också på heineken exprerience en av gångerna vi varit där, kul gott och intressant för dom som gillar ljus öl!! Förresten är det väl inget svart i flaggan? 😬😅

    1. Åh tack för bra tips!!! Kan evt hända att jag kopierar den rakt av hahaha! Amsterdam har en ”egen flagga”, men Nederländernas flagga har ju inget svart såklart hehe! 🙂

      1. Tycker jag absolut att du ska göra 🤗 Amsterdam är ju helt fantastiskt! Haha jaha, tänkte väl 😂

  6. Mitt bästa Amsterdamtips är att hyra cyklar, plus att ta sig till vondelpark! Så mysigt! Vi var också på heineken exprerience en av gångerna vi varit där, kul gott och intressant för dom som gillar ljus öl!! Förresten är det väl inget svart i flaggan? 😬😅

    1. Åh tack för bra tips!!! Kan evt hända att jag kopierar den rakt av hahaha! Amsterdam har en ”egen flagga”, men Nederländernas flagga har ju inget svart såklart hehe! 🙂

      1. Tycker jag absolut att du ska göra 🤗 Amsterdam är ju helt fantastiskt! Haha jaha, tänkte väl 😂

  7. Tycker absolut att du klär dig bra! Däremot tycker jag ofta att det är någon detalj som saknas/borde tas bort, fel färg på tröjan eller att du borde byta skor till eller ha en annan väska till. Det är pricken på i:et som saknas bara! Hoppas du inte tar illa upp, bara tips som du kanske kan tänka på för att kunna känna dig mer bekväm i dina klädval. Om jag hade bott i Stockholm hade jag såå gärna hjälpt dig några timmar i veckan.

  8. Tycker absolut att du klär dig bra! Däremot tycker jag ofta att det är någon detalj som saknas/borde tas bort, fel färg på tröjan eller att du borde byta skor till eller ha en annan väska till. Det är pricken på i:et som saknas bara! Hoppas du inte tar illa upp, bara tips som du kanske kan tänka på för att kunna känna dig mer bekväm i dina klädval. Om jag hade bott i Stockholm hade jag såå gärna hjälpt dig några timmar i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi