Nätverksmiddag på Hillenberg a la Löwengrip

 
I måndags kom jag hem prick 23:49 på kvällen. Varför? Jo, för att direkt efter jobbet så gick jag på ett event som Löwengrip Invest höll i. Ja, Isabella Löwengrip och Pingis bolag. När jag kramade om Isabella slog det mig att jag började läsa hennes blogg när vi båda var mobbade i skolan. Det var skönt att veta att man inte var ensam. Det är helt otroligt att den bloggen hon drev då, har skapat det imperium som det faktiskt är idag. Heja heja heja kvinnor!

Middagen var att presentera deras senaste investering, Brandbassador. Där kan alla ni bli medlemmar, och ta del utav olika samarbeten och kampanjer. Man behöver alltså inte vara en stor profil. Bli medlemmar vetja!!

Till middag bjöds det på en hel-vegansk meny, så jag har ingen aning om vem som fick ta den utav den här pastan haha?! Den kanske är bra bloggmaterial, men att vi åt annat istället…

Lite mingel med Henrietta och en tjej som jobbar på Löwengrip Invest.

När det var dags att slå sig ner till bords så hamnade jag bredvid bästis Elin, en frisör som heter Elin (vars frieri jag har läst om tidigare här), samt Eddie. Väldigt otippat gäng till en början, men herregud så trevligt vi hade det. Jag blev så inspirerad utav dem alla. Vi pratade mycket om att bygga relationer, då det var lite utav Eddies expertis. Han jobbade på ett bolag som hyr ut privatsjets. Jag ville såklart veta ALLT. Ett sådant jäkla drömjobb. Den 18e blev jag och P inbjudna till ett event som han håller i, och jag längtar ihjäl mig efter att gå!
Här ser ni goaste tjejligan också! Go Vanja som snart ploppar ut en liten kiddo, såå kul ju (wah älskar barn lite för mycket tror jag).

Tack för en fantastisk kväll alla inspirerande människor som jag fick äran att träffa. Och såklart ett extra tack för att jag av alla människor blev inbjuden. Det var väldigt svårt att sova när jag kom hem vill jag lova… Precis innan jag somnade skrev jag upp ett nytt nyårslöfte till mig själv:

– Fler närverksträffar under 2018. 

  1. Så sjukt inspirerande kväll och grym mix på folk! Och duuuuu – huuuuuuseeeeet! Hann ju inte gratta dig när vi sågs, men det ser magiskt ut! Ska bli SÅ kul att se hur ni inreder det! PUSS!

  2. Så sjukt inspirerande kväll och grym mix på folk! Och duuuuu – huuuuuuseeeeet! Hann ju inte gratta dig när vi sågs, men det ser magiskt ut! Ska bli SÅ kul att se hur ni inreder det! PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi