Första bilden inuti huset

Håll i hatten, för här kommer den första bilden ifrån huset! Dessutom en bild på det runmmet som jag tycker kommer att bli svårast att inreda… Nämligen hallen! Såhär ser det ut när man kliver in igenom vår svarta ytterdörr. Man möts av ett enormt fönsterparti på vänstersidan. Och till höger finns utrymme för en klädställning.

Golvet är importerat klinker ifrån Spanien. Det är supercoolt i verkligheten!

Som ni ser står byrån mot en halvvägg. Och nedanför den är en låång trappa ner till spat/tvättstugan/pannrummet/garaget. Om man står längst ner i trappan är det nog 6 meter i takhöjd. Angående väggfärg så vill jag ha någon som framhäver golvet. Jag tror att en kall mörkgrå färg kommer att bli jättebra. Jag kom dessutom över en bild idag ifrån härliga Frida Farhmans kökssoffa som jag tänkte kunde vara en yppterlig idé att applicera i vårt hem:

Och magin bakom detta mästerverk är en tjej som heter @Ellinor Halling design på Instagram.

Nämligen denna bilden. Jag blev sugen på att kapa den ”närmsta delen” av byrån mot ytterdörren, för att sedan bygga en soffa och specialbeställa en sittdyna i skinn. Tänker i så fall att dynan är i samma färg som golvet? Eller kanske mörkgrå? På så vis har man någonstans att sitta om det är många som kommer över. Och för det andra så känns det mer välkomnande än att springa rätt in i en byrå? Eller? Jag tänker att man byter ut handtagen också. Jag ska prata med våra snickare och se ifall detta ens är möjligt. Eller ska man göra en soffa över hela byrån? Då försvinner lite mer förvaring dock.

Det ska bli så fantastiskt kul att göra det här huset till VÅRAT HEM. Och speciellt att få dela det med er och ta hjälp och råd. Inför lägenhetsrenoveringen (som ni kan läsa om här), så hade ni massa bra inputs kring planlösningen och hur vi kunde tänka. Tack för det verkligen! Vi tog till oss utav massa råd. Så alla tips uppskattas!

P.s alla dessa inläggen hamnar under min nya kategori ”Huset”.

  1. Låter jättesnygg och praktiskt med soffa! Då kan man sitta ner och knyta skorna, väldigt praktiskt, hah!

  2. Låter jättesnygg och praktiskt med soffa! Då kan man sitta ner och knyta skorna, väldigt praktiskt, hah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi