Heja kvinnor i branschen

Inlägget innehåller adlinks.

Ååååh i onsdags på lunchen sprang jag ner till Stureplan för att gå på Lovisa Barkmands lanseringsevent för hennes kollektion tillsammans med Bubbleroom. Jag är verkligen djupt imponerad utav dessa plaggen. Ni ska få se!!

Här hittar ni blusen på bilden

Prinsessan herself höll en välkomstskål och önskade oss en härlig svårt. ”Lär bli svåååårt tänkte jag!”
… För dem hade förvandlat lokalen till en jäkla dröm!!! Maten, dukningen, ja allt kändes bara såå Lovisa. Det var det första jag och bästis Elin sa när vi kom in igenom dörrarna.

Jag hamnade bredvid mitt allt Elin.

Haha alltså när jag ser de här bilderna vill jag bara börja gråta över att mitt hår mår så himla dåligt. Kanske dumt att jag påminner er om att kolla på det haha…

Sedan högg vi in i lunchen och pratade väldigt mycket hus. Jag satt bredvid Lovisa Wallin som ju också bor i hus. Jag har två tjejkompisar i ungefärlig ålder som jag själv som bor i hus, och Lovisa är en av dem. Så när jag och P fick span på vårt hus var jag inte långsam med att smsa Lovisa och fråga ifall det var en dum idé. ”KÖÖÖÖR” skrev hon tillbaka. Skönt med peppande kompisar alltså.

Alla var på sitt bästa humör och tjattret gick såklart kring Lovisas kollektion – dagen i ära.

Det här setet (klick!) fick jag tusen frågor om på Instagram.

När jag klickar mig in på hemsidan nu för att leta fram länkar till alla plaggen så slås jag verkligen av hur prisvärt allting är. Jag fick den här blusen och en långklänning i ett silkesliknande material (som passade på längden i strl 38 hör och häpna!!!) och dem kostade 349kr kontra 499kr/st? Är i total chock. Dem kändes sååå mycket dyrare när jag tog i dem.

Blusen hittar ni här (jag har den i vitt och tokälskar den!)

Jag måste bara visa er kampanjbilderna ifrån hemsidan också. Hade jag designat en kollektion hade jag velat få till precis den här känslan. Jag rådiggar verkligen den här kollektionen som ni kanske hör haha.

Och denna blusen har jag också (klick!)

Hallå?? Den här långklänningen (klick!) är perfekt inför sommarens alla bröllop jag ska på. På eventet fick man välja ut vad man ville ha för plagg, men jag fick sån råångest av att plocka på mig pga vill inte verka girig. Men jag ska lägga en beställning på denna inför bröllopen i sommar. Denna såg ännu längre ut än den i ’silke’ som jag valde ut (som ni hittar här).

Happy shopping och heja Lovisa! Jag slås ofta över hur duktiga alla tjejer i den här branschen är. Alltså så genuint asgrymma.

  1. Och jag som tänkte ”vad fin hon är i håret”! Bor också i hus (fast i Norrland) och skulle aldrig vilja byta till att bo i lägenhet igen (fast jag skulle gärna slippa skotta snö) 😛 Ha en fin fredag! Du är grym!

  2. Och jag som tänkte ”vad fin hon är i håret”! Bor också i hus (fast i Norrland) och skulle aldrig vilja byta till att bo i lägenhet igen (fast jag skulle gärna slippa skotta snö) 😛 Ha en fin fredag! Du är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi