Hur firade ni er Valborg?

Hej alla vänner och alla som man inte känner! Hur har er Valborg varit? Hoppas att ni har gjort någonting kul! Jag minns hur stort Valborgsfirandet var för en när man var yngre. Många hade sina första fyllor och det var ett himla tissel-tassel. Själv började jag ju inte festa först jag var 17, och dessförinnan spelade jag handboll jämt.

Sedan började alla åka ner till Lund, och jag testade på Valborgsfirandet i Uppsala två gånger. Men numera känner jag mig ganska mätt på fest. Jag är inte sugen på att supa skallen av mig, som ni vet dricker jag gärna i vardagarna dock. Det är mer min melodi! Man ska passa på och ta det lugnt innan man kommer in i en festperiod igen ha ha! Det lär ju inte bli allt för städat i nya huset.

Igår (måndags) åt vi en ganska klassiskt sillunch. Jag och minstingen Ebba äter inte sill, så till oss blev det skagen ifrån fiskeriet och lax istället. Härligt det med!

Jag har aldrig gillat varken shots eller snaps, men jag brukar smutta på en för stämningens skull. Jag älskar ju när alla andra sjunger och skojar. Okej nu ljög jag, jag gillar hotshots men that’s it.

I familjen Österlund går man alltid igenom hela snaps-registret under högtiderna! Skämt-å-sido, vi har en präst i familjen så vi är väldigt oskyldiga. Just igår blev det bara en halv öl för mig, jag behövde få hjälp utav alla hjärnceller jag kunde då jag skulle sitta med ekonomin i företaget efteråt ha ha.

Min besatthet av sötstark senap har ännu inte gett med sig. Så fort tillfälle ges så passar jag på! Jag har alltid varit sån, ÖST på lingsylt, ketchup eller vad som.

Detta porslinet som ni ser heter French Garden och är ifrån Villeroy and Boch. Jag och P har det likadant fast helvitt. Jag älskar det! Klassiskt och tidlöst. Jag har ju en fetich för porslin och önskar att jag kunde ha minst 5 olika serier att byta mellan hemma. Life-goal på riktigt för mig!!

  1. Är ju student så vi firade ordentligt med valborgsbrunch (och bubbel såklart) sen häng med andra studentföreningar och utgång på kvällen. En riktigt bra dag! 🙂

  2. Är ju student så vi firade ordentligt med valborgsbrunch (och bubbel såklart) sen häng med andra studentföreningar och utgång på kvällen. En riktigt bra dag! 🙂

  3. Ja fy,här har det också varit ekonomin i företaget nämligen årets redovisning till skatteverket-deklarerat alltså.Inget drickande alls här men lite god mat med familj.
    Har man ett stressigt arbete som du har är det nog lätt att vilja varva ner med en drink eller så.Be careful söttösen.

  4. Ja fy,här har det också varit ekonomin i företaget nämligen årets redovisning till skatteverket-deklarerat alltså.Inget drickande alls här men lite god mat med familj.
    Har man ett stressigt arbete som du har är det nog lätt att vilja varva ner med en drink eller så.Be careful söttösen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi