Århundradets bästa sommar med kompisarna


Igår åkte vi ut till våra kompisars landställe i Stockholms norra skärgård. Dem äger en halvudde som är så satans drömmig. När vi kom stod Basse och soppade. ”Halloj! Skrattade han, välkomna! Vad vill ni ha och dricka?”

Sedan blev vi ledda till sovrummet. Det är tredje gången den här sommaren vi är ute och hälsar på. Jag är så otroligt avundsjuk på det avskalade, svenska, klassiska sommarstället som dem äger.

Så plockade han fram bärs och snacks. 

Sedan kom resten av gänget. Dem hoppade ner i plurret direkt. I HELA vårt kompisgäng kanske vi är 100 personer. Men sedan hoppar man runt och har olika middagar, tillställningar etc med alla. Sedan är vi tjejer och killar som har välkomnats in för att vi har blivit ihop med någon i gänget. Så även fast jag ofta bloggar om många olika personer, så känner i princip alltid alla varandra.  Förutom ”mina” tjejkompisar så att säga. Mysigt ändå.

Present från min mamma till P, ett par Birkenstock.

Mikaela och Denize (vars landställe vi var på). Vi pratade mycket om att starta bolag ihop med sin kille. Är det bra eller dåligt? Denize har ju bäst koll eftersom att hon och Basse startade Stylingbolaget ihop. Stort eloge till dem! Och förra månaden startade dem även Flyttbolaget som kompliment. Dem sköter det där med företag och äktenskap med bravur!

Jag älskar båda dessa tjejernas stil. Dem har ju more or less som policy att inte bära svart. Jag har inte gjort det på 4 månader så jag funderar på att gå all in. Sälja allt svart jag äger osv haha.

Ahlberg hade med sig sin drönare som alla var sjukt impade av. Jag vill verkligen verkligen ha en.

Alltså jag dööör – till förrätt blev det räkor! Under middagen pratade vi om två av parens förlovningsberättelser och jag KAN INTE tröttna på såna historier. ”Berätta meer!” säger jag. ”Hur kändes det när du verkligen hade bestämt dig för att fria?”. Sedan sitter jag där med tindrande ögon.

Till varmrätt blev det grillat, och efterrätten orkade vi inte. Glass med jordgubbar. Så den sparade vi till dagen efter.

Tjocktröjan (så varm och fiiin) är ny och ni hittar den här klick! 

Svenska sommaren hörrni. Jag kommer att prata om denna sommaren i efterhand ”sommaren då vi köpte hus och det var det finaste vädret NÅGONSIN!”.

Vi midnatt flyttade vi in pga myggen, sedan sjöng vi och dansade till 90’s låtar tills vi var tvungna att öppna upp varenda fönster så att vi inte skulle svettas ihjäl. Då flyttade vi ut och hade dans battle på verandan i soluppgången istället. Mina kompisar!<3 och imorse tog vi bara det lugnt. Nu har vi hemma igen och hämtade upp gäster på vägen. Vi har umgåtts med kompisar varje morgon/lunch/middag i snart 2 veckors tid haha.

  1. Älskar att du är tillbaka med bloggen! Du är den enda som jag verkligen genuint tycker om att läsa och ser fram emot att läsa då du är så personlig, ärlig och genuin. Även om det var jättetråkigt att läsa om ditt andra jobb, då man verkligen såg att du brann för det, så är det härligt att ha dig tillbaka här!! Kram på dig!

  2. Älskar att du är tillbaka med bloggen! Du är den enda som jag verkligen genuint tycker om att läsa och ser fram emot att läsa då du är så personlig, ärlig och genuin. Även om det var jättetråkigt att läsa om ditt andra jobb, då man verkligen såg att du brann för det, så är det härligt att ha dig tillbaka här!! Kram på dig!

  3. På i princip alla ställen du har skrivit ”dem” så ska det vara ”de”. Tänkte att du kanske ville veta att det faktiskt finns en grammatisk skillnad mellan de orden, man kan liksom inte välja den man känner för☺️

      1. När det ska vara de passar det in att ersätta meningen med ”jag”, läs det högt och låter det bra så är det rätt! Och dem kan ersättas med ”mig”, då vet du att du är rätt ute😊

        Tack för en grym blogg!!

  4. På i princip alla ställen du har skrivit ”dem” så ska det vara ”de”. Tänkte att du kanske ville veta att det faktiskt finns en grammatisk skillnad mellan de orden, man kan liksom inte välja den man känner för☺️

      1. När det ska vara de passar det in att ersätta meningen med ”jag”, läs det högt och låter det bra så är det rätt! Och dem kan ersättas med ”mig”, då vet du att du är rätt ute😊

        Tack för en grym blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi