Vattenmelondrinkar och gäster i köket

Såhär trevligt kan man ha det! Jag gjorde vattenmelondrinkar på ren melon, limejuice och is. De blev svalkande men smakade inte så mycket… Har ni några tips? Kanske socker förstärker smaken?

Lussie och Lurken kom förbi för att se huset och lagade en ordentlig middag till oss. Hur fina!!! Det blev gotte-grill. Men det var efter melondrinkar, två bubbelflaskor och någon drink.

Jag minns helt ärligt inte vad vi pratade om förutom standardämnena nu för tiden: förlovning och förlossning. Skämt å sido. Men typ så!

Happy var med också. Vi är hundvakter till henne fram tills imorgon. Försöker övertala P om att skaffa hund som ni vet… Det går sådär. Men mysigt är det!

Nu ska ni få något att skriva upp i era anteckningsblock: vi har satt upp utebelysning! Typ överallt! Det blev sååå bra. Jag råkade dock beställa en för lite. Den ska sitta där bakom flamingon.

Sedan blev det ett kvällsdopp innan middagen. Inte för mig dock // Badkrukan nummer ett

Såhär har jag legat idag. Raklång över soffbordet, bakis, och lyssnat på P4 Dokumentärer. Bikinin fick jag av P förra året ifrån h&m. Herregud vad det kliar i kroppen på mig när jag är bakis. Den är olidlig. Jag är så otålig och går runt runt runt. Det enda jag har förmått mig att göra idag var en långpromenad i 30 grader med Happy.

Förlååååt för att jag säger det men jag blir helt slut av denna värmen. Vi har haft 34 grader på innegården (och 30 grader inomhus) i 3 veckor (!!) inte en enda vindpust eller minstaste lilla moln!! Haha sedan får jag så dåligt samvete så jag måste vara ute hela tiden. Det går ju inte att ligga inne när det är fint väder. Man vet ju aldrig när det kan ta slut. Kan vi införa siesta i Sverige efter den här sommaren.

  1. Bästa drinken är att mixa vattenmelon, jordgubbar, limesaft och mynta med is!! Sen om man vill ha alkohol så kan man blanda i rom 🙂 SÅ GOTT. Viktigt med rikligt med is så det inte blir vattnigt 🙂

  2. Bästa drinken är att mixa vattenmelon, jordgubbar, limesaft och mynta med is!! Sen om man vill ha alkohol så kan man blanda i rom 🙂 SÅ GOTT. Viktigt med rikligt med is så det inte blir vattnigt 🙂

  3. Hej Ellinor,

    Du har världens mysigaste blogg!

    Jag är lite nyfiken på hur rekryteringsprocessen på Relatable ser ut? Är den tuff? Vad fokuserar de mycket på?

  4. Hej Ellinor,

    Du har världens mysigaste blogg!

    Jag är lite nyfiken på hur rekryteringsprocessen på Relatable ser ut? Är den tuff? Vad fokuserar de mycket på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi