Lamborghini ifrån Skåne


Denize och Sebastian, två nära vänner till oss som driver Stylingbolaget som jag har tjatat om ni vet hehe (men vadå man måste ju stötta sina vänner, dom är så värda all beröm i hela världen). Behöver ni hjälp med styling inför försäljning eller för permanent bruk, kolla med dem.


Sådär! Då var vi hemma i Stockholm igen efter tre dagar nere i Skåne. Sebastian orkade inte köra utan ville sova istället, så vi fick köra upp hans lambo till stan igen. Men jag klagar inte! Det var en upplevelse i sig.

Idag är den bubbliga lyckan inombords blandad med rejäl baksmälla, och minnena ifrån igår kommer ta lång tid att blekas ut… Herregud så roligt jag hade det! Giftermål är Gud gåva till mänskligheten osv! Kameran fick åka med under hela dagen, så imorgon kommer det ett skepp lastat med bilder. Vi åt precis varsina gyrosrullar och sa knappt ett ord till varandra. Det är alltid så mycket att processa efter bröllop + att man är dundertrött. Nu ska vi kolla Game Of Thrones (jag såg tre säsonger för några år sedan) som jag nu har fått med P att titta på. Vi hörs igen imorgon, nu ska jag gosa med min krambjörn <3

Stort stort tack Mikaela och Kristoffer Jansell för en makalös upplevelse. Ni är fantastiska! All lycka fina ni <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi