Ett steg närmre ett ångestfritt liv

Inlägget innehåller en affiliatelänk.

Brun collegetröja (ny!) // LV ring // PennyEtJolie diamantring // Glasögon Nividas

Gokväll härliga ni. Jag ville egentligen bara säga TACK för er pepp på min senaste Instagambild. Jag hade inte uppdaterat den på 1,5 månad. Men nu har jag hittat tillbaka glöden och jag tycker att det känns väldigt roligt. Och jag ser väldigt mycket fram att visa er ”mitt nya jag” på Instagram. Bortom all ångest och måsten. Från och med nu handlar det bara om glädje och harmoni. Precis som jag känner på insidan.

På bilden är vi är redan uppe i över 120 kommentarer, alla fyllda av kärlek! Stort tack för det. Genom all prestationsångest runt Instagram har jag alltid blivit så ledsen på mig själv. Vad är jag egentligen rädd för? På andra sidan alla sociala medier finns ju ni? Det är som att jag har glömt bort det. Jag har blivit så påverkad av alla andra. Blivit rädd för Instagram. Men när allt kommer omkring så är det många gånger det enda jag vill att bara PRATA med er. På Instagram-live, Stories och genom bilder.

Jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta det jag kommer publicera framöver på Instagram. För det är mer… Jag.

PS jag råder er alla att avfölja minst 30% av alla ni följer i dagsläget. En tyngd ifrån axlarna släpper verkligen.

  1. Heja dig!!! Finns ju inget bättre än att se äkta, genuina bilder med texter som faktiskt vill säga något. Dessutom vill jag verkligen berömma dig för ditt sätt att skriva. Visade exempelvis min mamma din text om prestationsångest här om dagen då jag tyckte du beskrev det precis som hon har gjort. Du är viktig på riktigt.

  2. Heja dig!!! Finns ju inget bättre än att se äkta, genuina bilder med texter som faktiskt vill säga något. Dessutom vill jag verkligen berömma dig för ditt sätt att skriva. Visade exempelvis min mamma din text om prestationsångest här om dagen då jag tyckte du beskrev det precis som hon har gjort. Du är viktig på riktigt.

  3. Är det sant!!!!!!!!!! Vad sjukt. Jag minns hur otroligt DÅLIGT jag tyckte att det inlägget var. Vilken tankeställare. Så bra att veta!!! TACK!!!!! <3 <3 <3 Och heja dig!!!!!!!!!

  4. Är det sant!!!!!!!!!! Vad sjukt. Jag minns hur otroligt DÅLIGT jag tyckte att det inlägget var. Vilken tankeställare. Så bra att veta!!! TACK!!!!! <3 <3 <3 Och heja dig!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi