Klänning att bära på bröllop

Inlägget innehåller en adlink.


Klänning Lovisa Barkman collection 40% REA // Skor Flattered 

Detta var tredje gången jag bar Lovisas design på bröllop. Hennes långklänningar passar jättebra trots att man är närmre 2 meter hehe… Skämt å sido! Men jag älskar hennes design, och har aldrig får aldrig så mycket komplimanger som när jag bär den. Oavsett vilken klänning det är! Jag har tappat bort mina beiga ballerinaskor som jag har haft innan på bröllop, vilket jag märkte tidigare på morgnen. Så det fick bli sandaler. Hade grov ångest superlänge men det släppte så fort vi kom fram och man hade kul istället. Jacka glömde jag också, så väl på bröllopet fick jag låna en päls-bolero av Lussie. Jag vill verkligen ha en egen… Tänker att det är bra att ha någon finare jacka inför hösten och vintern på finare events.

Aja godmorgon på er i alla fall. Jag låg uppe till 03:30 inatt för jag blev så inne i att redigera bilder på ”mitt nya sätt” och att göra något jag älskar. Det brukar faktiskt bli så med mig ha ha. Hittar jag något jag gillar så försvinner tid och rum ganska snabbt. Idag tänkte jag köra en haul på Instagram med nya kläder. Håll utkik! Min höstgarderob har nog aldrig varit så uppdaterad. Jag behövde verkligen påfyllning dock för hälften av mina kläder försvann i flytten ha ha. Jag har fått en dille på knälånga plisserade/silkeskjolar och stickade tröjor. Så det ska bli kul att visa er. Happy tisdag på er!!

  1. Super fin är du✨✨ Letar efter en spetsklänning och Felicias blåa på bröllopet var också väldigt fin. Vet du var den kommer ifrån?

    1. Hmmm ingen aning! Jag tänkte först ByMalina eller liknande men jag kikar med henne. (och felicia om du läser detta får du gärna kommentera hehe) <3

  2. Super fin är du✨✨ Letar efter en spetsklänning och Felicias blåa på bröllopet var också väldigt fin. Vet du var den kommer ifrån?

    1. Hmmm ingen aning! Jag tänkte först ByMalina eller liknande men jag kikar med henne. (och felicia om du läser detta får du gärna kommentera hehe) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi