Mot Ven med min kille!


Godmorgon på er allihopa, hoppas ni mår bra! Jag har haft en intensiv vecka och jobbade utan uppehåll i 14h. Jag somnade som en liten prinsessa, och idag lovade jag mig själv att ta det lugnare. Nu har jag lämnat in mina deadlines och kan inte göra så mycket mer. Ändå skönt fastän jag är livrädd för att inte kund ska bli nöjd. Det är jag alltid med samarbeten. Sedan när inlägget ska gå live är jag livrädd för att ni ska hata det och tycka att jag är en idiot. Så håller det på sådär, om och om igen hela tiden ha ha.

Nåja, idag ska jag och P i alla fall till ön Ven. Det är faktiskt en pressresa, och Mira som roddade den sa att pojkvänner var välkomna. Hans första pressresa faktiskt, vilket ska bli väldigt kul. Vi åker dit med Jacobs Creek, och det ska bli otroligt spännande att testa deras viner. Jag har längtat efter att smutta på vin i en hel vecka. Det är jag värd efter gårdagens jobb!

Vi var ju aldrig iväg på någon resa i somras då vi ville vara hemma i huset. Så det ska bli mysigt att komma iväg nu! Även fast det inte bara är han och jag, så är det bara nyttigt med miljöombyte. Vi ska till ön Ven utanför Skåne (alltid velat åka dit!) i 24h. Sedan flyger vi tillbaka till Bromma flygplats, hoppar in i en taxi hem till huset för att sedan packa om och DIREKT bränna iväg ner till Göteborg. Vi ska nämligen på *trumvirvel* bröllop!! Men mer om det i helgen.

Klänning slutsåld nakd // Sandaler slutsålda Nelly

Näääj nu ska vi boarda planet! Vi hörs senare! Puss!

  1. Hej! I all välmening, hur tänker du kring hållbarhet när det kommer till ditt personal brand och som influencer? I detta fall tänker jag på att flyga två personer för en pressresa, vilket inte är miljömässigt hållbart. Är hållbarhet något som du/ni influencers tänker på när du väljer samarbetspartners eller sätter upp strategi för ditt personliga varumärke?

  2. Hej! I all välmening, hur tänker du kring hållbarhet när det kommer till ditt personal brand och som influencer? I detta fall tänker jag på att flyga två personer för en pressresa, vilket inte är miljömässigt hållbart. Är hållbarhet något som du/ni influencers tänker på när du väljer samarbetspartners eller sätter upp strategi för ditt personliga varumärke?

  3. Hej! En fråga som inte har med ämnet i sig att göra men hur tänker du kring barn? Vill du skaffa barn och isåfall när? Din pojkvän är han i din ålder eller känner han sig redo för barn (kan man ju göra som ung med såklart)?

  4. Hej! En fråga som inte har med ämnet i sig att göra men hur tänker du kring barn? Vill du skaffa barn och isåfall när? Din pojkvän är han i din ålder eller känner han sig redo för barn (kan man ju göra som ung med såklart)?

  5. Hej Ellinor!

    ÄLSKAR din blogg, tycker du har en riktigt bra mix och får intrycket av att du är mycket mer jordnära än andra i din bransch(!).
    Hittade hit via Instagram 🙂

    Keep Up THE Good work!

  6. Hej Ellinor!

    ÄLSKAR din blogg, tycker du har en riktigt bra mix och får intrycket av att du är mycket mer jordnära än andra i din bransch(!).
    Hittade hit via Instagram 🙂

    Keep Up THE Good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi