Summering av veckan


Vit kappa slutsåld liknande här // Stickad // Byxa

Måndag: Ebba och Erik kom och åt middag hemma hos oss! Det blev en supersmarrig middag som vi grillade utomhus. Vi hade inte setts på länge så det var dags att snacka ikapp. Det händer så mycket i våra relationer med olika steg och kliv som man tar. Dem har tex förlovat sig (<3) under sommaren så vi pratade bla om giftermål och vad som är viktigt för oss. Jag berättade tex vilka jag förväntar mig kommer att hålla tal på mitt bröllop.

Tisdag: Skitdag. Grät seriöst hela dagen oavbrutet pga magsmärtor och fick knappt något gjort. Tillslut gav jag upp och tillät mig själv att bara ligga i soffan och kolla på Mandelmanns. Jag har sett alla avsnitt men kollar om.

Onsdag: Haul på Instagram Stories för na-kd, visade upp lite nya höstkappor och tröjor. Fotade bilderna här ovan och betade av mail med roliga varumärken. På kvällen kom Antonia ifrån Google (ansvarig för bla Digitalakademin så vi jobbade ihop förr). Vi åt sushi och drack vin till midnatt.

Torsdag: Eventdag! Först ut var Lindex X Cancerfonden, en väldigt viktig frukost med andra ord. Sedan sprang jag på stan och köpte massa saker inne hos Partyland inför vår fest idag. Hann förbi Henriettas nya kontor och tog en kaffe med henne. Sen blev det lunch på Söder med Twist & Tango som presenterade sin vårkollektion. Jag blev 100% kär, bilder kommer! Efter det blandade jag ihop det med tre stycken events så jag hann inte förbi något (bla Gina Tricot och Dry Lakes nya fake fur pälsar). Istället blev det ett pit-stop hos 2nd Day för lån av en outfit inför dagens inflyttningsgalej! På eftermiddagen hoppade jag på RISK ETTAN och sedan åt vi köttfärssås till middag. Min favvorätt!

Fredag: Inflyttningsfest! Tjoho! Under veckan letade vi fram vår rökmaskin, högtalare, microfon mm som låg på ett lager i Stockholm. Det ska inhandlas snacks, huset ska städas och pyntas utvändigt som invändigt, vi ska beställa 30 pizzor och sallader, vi ska gå runt till alla grannar och bjuda in dem, duka upp Beer Pong bord mm.

Nu måste jag dra för snart kommer P hem ifrån affären med allt ifrån Systembolaget. 7 plattor öl, 40 flaskor vin, utblandning till bålen mm. Tur att min syster kommer och assisterar! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi