Tävling med Loreal X Isabel Marant och prestationsångest inför morgondagens events


L’Oréal X Isabel Marant kollektionen är nu lanserad! Den innehåller 7 läppstift, ögonskugga för skuggning, highlighter och ett läppglans. 

Hej vänner! Hoppas ni har haft en fantastisk måndag so far! Jag var ju iväg på möhippa hela helgen i Linköping. Och igårkväll så hade vi snaps-söndag och sov över i Linköping tills imorse. Jag gillar ändå att bila upp till Stockholm tidigt på morgonen istället för att åka sent på kvällen. Men samtidigt förstörs hela min ro när jag ruckar på rutiner. Antar att det är någon adhd-grej. När jag inte gör saker på exakt samma sätt på exakt samma tid som dagen innan blir det konstigt i huvudet och jag kommer av mig helt. Våra kvällar tillsammans är heliga. Först äta, plocka in disk, gå upp till soffan med te, kolla serier 1.5h, sedan plocka ihop medan P fixar sig. Sedan skönhetsrutin, lite mer serie och sedan ska vi sova på exakt samma sätt. Täcket på samma sätt, kuddarna på samma sätt etc. Jag blir helt tokig annars. Minsta lilla grej som kommer emellan detta gör mig stressad haha!! Herregud…  Man är ju knäpp på riktigt.

Jag har varit helt glädjefylld och helt ärligt ganska upptagen hela helgen, så jag har inte hunnit komma tillbaka efter en dag på resande fot + några timmar på stan när vi uträttade ärenden. Jag har snabbt läst igenom mitt kommentarsfält och tänkte svara på allt imorgon. Jag presenterade vinnaren av hela L’Oréal X Isabel Marant kollektionen idag på Instagram stories. Tack tack tack för alla nomineringar och skönhetstips.

Imorgon är jag bjuden på frukostboxning med Jessica Almenäs och vid lunch lanserar Thomas Sekelius en franskollektion som jag är inbjuden till. Jag skriver sällan ut sådant här även fast det händer väldigt ofta: men jag kommer förmodligen att avboka båda två. Jag är supernervös för jag undrar hur det ska gå ihop med dusch efter träningen, hur hårt passet kommer att vara mm. Prestationsångest. Hur ska jag kunna göra mig fräsch och fin inför lunchen? Och sedan måste jag hem och plåta samarbete. Åååh jag vill så jävla jävla gärna gå på båda sakerna imorgon. Hoppas hoppas jag samlar mod till mig och bara gör det. Jag är ju så glad över att bli inbjuden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi