Jul i Linköping

Fellas! Hur firar ni jul? I år är jag hemma hos P’s familj i Linköping. Så vi åkte faktiskt ner redan idag! Och vet ni vad? Jag övningskörde hela vägen! Woho! Jag höll på att skriva att jag och P inte bråkade en enda gång, men då skulle jag ljuga.

Jag: ”Vart ska vi i rondellen?”
P: ”Gissa..? Du har åkt här förut?”
Jag: ”Jag frågar inte för att det är kul? Utan för att jag undrar”

… Och så är det igång. Men det gick bra i alla fall. På vägen stannade vi i Oxelösund hemma hos min mormor och morfar. Vi lämnade Happy och åt lite lunch innan jag brummade vidare (och P styrde skitmusiken).

Jag tänker att jag bjussar på lite bilder ifrån helgen så länge. Jag, Elin, Klara och Johanna åt på Balzac för att fira min absolut bästa väns första lägenhetsköp!!! Elin kommer alltså att bo 5minuter ifrån mig, i Stockholm!!! Jag var med henne på visningen, och är så glad för hennes skull!

Det blev en mysmiddag som bjöd på allt alla var sugna på. Precis som det ska vara.

@elinskoglund och Klara! Mina fina Göteborgsvänner, som båda (från och med februari) bor i Stockholm. Det gläder mig sååå.

Jag väljer ALLTID råbiffen hos Balzac. Jämt. Förutom på söndagar för då blir det egg benedict.

I lördags efter den här bilden togs så körde vi på mottot ”avsluta på topp”, och svängde förbi MONO, Bergmans och Hells. Vaknade skönt nog pigg, sen åkte jag och min prins och julhandlade.

Tillbaks till vårt julfirande. Nu är jag alltså i Linköping, och imorgon ska jag köpa de sista klapparna. Sen ska vi pynta granen och förbereda mat. I min familj är vi inte
speciellt traditionella utav oss, så det ska bli kul att fira ”en riktig klassisk jul”, om ni förstår vad jag menar. Minns inte ens att vi åt julbord hemma förra året faktiskt. Det kanske i och för sig berodde på att man åt så många julbord 2015, medan jag i år inte har ätit ett enda än. Nåväl, hörs imorgon. Jag saknar bloggen. Puss godnatt!

10 kommentarer

 1. Men åh vad du är fin!!!

 2. Härligt att du körde så långt 😊 Bra gjort!!

 3. Så vacker du är✨

 4. Bra jobbat med körningen! Å den råbiffen. 😛 Såg magisk ut!

 5. Ha en fin dag, KRAMIS!

 6. Vad grymt jobbat! 😊 Så fin du är! Kramar

 7. Superhärliga bilder! 😍

 8. Kan du skrivs om dina hårvårds-rutiner?

  Så vacker!!

 9. ha världens bästa jul nu och njut av den!! och för guds skull, övningskör INTE med en partner, haha! det är ju förödande 😉 skoja. Kram!

 10. Du är så snygg!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *