Före och efter nya kökskhandtag

FÖRE (svarta handtag):


EFTER:

Som ni vet så är vi inte helt förtjusta i vårt kök. Vi går ju i tankarna att blåsa ut det, men nu när vi inte är sugna på att göra om planlösningen längre så har vi lagt kökstankarna på hyllan. Men! Ett smart och billigt knep om man inte gillar stilen på sitt kök är att byta ut handtagen. Jag konstaterade att de vi hade såg alldeles för ”lantliga ut” och dagen därpå överraskade P mig med nya (ja han har eld i baken och inget tålamod). Vilken jäkla skillnad va! Och det kostade bara någon tusenlapp eller två. Man kan komma undan ännu billigare än så beroende på hur många luckor/lådor man har och priset på handtaget såklart. Det finns dom som kostar 50kr och andra 500kr.

P hatar verkligen kaklet och vill ha jämna plattor, medan jag avskyr bänkskivan. Men att köpa en ny bänkskiva kostar mer än att byta ut alla luckor och kaklet tillsammans. Bara våra skivor skulle kosta 40-50 papp att byta ut. Så det är vi såklart inte så sugna på… Varför jag berättar det är för att jag inte visste någonting om renovering, väntetider, kostnader, material osv innan vi drog igång det här projektet. Men P är väldigt insatt och har stenkoll, och jag själv tycker att det är kul att läsa bloggar där jag lär mig någonting nytt.

Hur tycker ni att det blev?

15 kommentarer

 1. Så mycket bättre med de nya handtagen!

 2. Riktigt riktigt fräscht & snyggt!!😍 Längtar efter att få se när allting är helt färdigt!

 3. Så wow så fräsch, underbart. <3

 4. det ni kan göra för att fräscha upp ämnu mer är ju att köpa dekorer till kaklet och till luckorna. tror inte det kan kosta speciellt mycket och gör stor skillnad på utseendet! vet bland annat att Blondinbella använde dekorer på kakel istället för att byta ut alltihopa.

 5. Så fint nu, det blev genast mindre ”dystert” och seriöst! Bra smak din kille har alltså 😊

 6. Johanna B.

  Jag undrar mer hur de som inrett det köket tänkt att man ska laga mat :O Får panik på så lite avställningsytor haha…

 7. Hej!! Detta är bara en avlastningsyta!!! Hade inte överlevt med bara detta haha! Kan lägga upp bättre bilder. Men detta är längst väggen till vänster. Hela ”köket” med luckor upp till tak, kylskåp och så är till höger! Kram!!

 8. Mycket finare med guld handtag 😊

 9. Åhh vad fint det blev, dem guldiga handtagen gjorde en sådan stor skillnad på känslan utav köket 😃 Längtar att få se mer utav er dröm lägenhet!

 10. DET BLEV SÅÅ SNYGGT!

 11. Det blev jättefint med guldiga handtag, gillar dock köket överlag och fattar inte hur ni kan vara missnöjda med det haha!

 12. Toppfint det blev! Men håller med föregående talare om att köket var fint i övrigt med haha! I vår butik säljer vi handtag och knoppar till kök och mässing är definitivt storsäljare nu såklart! Alternativt de populära läderlooparna! 😊 Fint val av handtag i vilket fall! 😊

 13. Jag älskar bänkskivan 😏

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *