Stockholms bästa 2a till salu


Då var det dags! Som jag nämnt kort så ska ju våra absolut bästa vänner Carro och Andreas flytta till Linköping och deras drömhus <3!! Så nu är det dags att sälja lägenheten. Stockholms finaste tvåa, på riktigt.


Dom har inte snålat med renoveringen (av hela lägenheten), så fönsterbrädorna är i marmor, vitvarorna är de finaste, finesserna är oändliga. Jag har alltid varit avundsjuk på deras lägenhet, och det har alla som har kommit hem till dom!


Den har kvar den gamla charmen med mastiga trägolv, och de sociala ytorna är perfekta! Jag kan inte räkna på två händer hur många gånger vi har tagit fördrinken härinne och sedan förflyttat oss ut till matrummet när det vankas middag. Jag ÄLSKAR köksöar och det är en dröm för mig att ha en. Speciellt med förvaring och vinkyl i.


Extra tillval överallt, som framförallt den matglade kommer att uppskatta. Jag kollar själv marknaden nu och jag vill ju bo kvar i Vasastaden. Och denna är den bäst planerade på marknaden.


Jag älskar den stora spegeln som sträcker sig längst ena väggen. Så ”hotelligt”. Man ser det inte på bilderna, men takduschen är inbyggd i taket. Så när man slår på kranen ser det ut som att det regnar inifrån taket.


Hallen är också magiskt fin. Den där spegeln ni ser är en gammal dörr in till sovrummet som de har gjort om och istället byggt en walk in.


Blö!! Den här lägenheten är outstandig fantastisk verkligen. Hade det inte varit våra vänner som sålde hade vi lagt ett bud. Dom har fönster i flera vädersträck med utsikt över grönska och innergård.


Köper ni denna lägenheten garanterar jag er härliga sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp, snälla grannar och parkering till bilen haha <3 För att se fler bilder på lägenheten, så kan ni bara klicka på denna länken för att komma till annonsen. Det jag inte har visat er är det stora sovrummet, walk-in closeten och tvättrummet.

Vill verkligen att denna fina lägenheten ska hamna i rätt händer, pga den känns som ett hem för mig<3

1 kommentar

  1. Vad spelar det för roll att det är era vänner som säljer? Dasha köpte ju från forni 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *