En inredare ska hjälpa oss så nu ska detta inhandlas till hemmet snarast!

Inlägget innehåller adlinks


Spegelkub & Skrivbord DIS // Skärmlampa Kartell // Liten lampa Jotex // Sängbord Jotex// Svart vas Pallo Skruf // Blå Harpaprint WallOfArt Konstnär Lisa Wirenfelt // Beige print WallOfArt Konstnär

 I början utav februari så kommer en inredare ifrån Jotex hem till oss för att hjälpa oss med vår inredning. Och i början utav nästa vecka är vår första konsultation. Vi är nöjda med vårt hem nu äntligen, och alla som kommer hit tycker att det känns som ”oss”. Men! Det är småpill som vi vill ändra. Det vi köpte fort och snabbt ”bara för att ha något” som tex vardagsrumsmatta och sängbord ifrån ikea, prints ifrån desenio och simpelt köksbord ska nu bytas ut. Och vi har myyyycket småsaker nästan överallt. Istället för STORA vaser, STORA fat etc så blir det lätt plottrigt. Det ska bort!

… Och in i vardagsrummet ska vi få till en mer modern känsla! Sedan ska vi investera i några designklassiker. Jag är sugen på Kartell lampan i vardagsrummet, samt DIS skrivbordet in till sovrummet. Vi har äntligen hittat en stil som representerar oss båda. Ä-n-t-l-i-g-e-n! Inte en massa kompromissande och tjafs, utan vi har hittat ”vår stil”. Det tog bara två år hehe. Jag ser så mycket fram emot förvandlingen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *