Update ang jobbintervjun och dagens outfit
Kjol Zara // Tröja Malene Birger // Örhängen Second Hand // Väska Day Et Birger Mikkelsen (sample som förmodligen ej kommer att produceras)

Hej gänget! What a week! Jobbet har avlöst varandra hejvilt och efter min jobbintervju har det varit många tankar som har kretsat i huvudet. Det gick väldigt bra, så nu får vi se vad som händer. Tanken var ju inte alls att ta ett jobb nu egentligen, men det här känns bra – riktigt bra. När jag pratar med arbetsgivare så är jag väldigt tydlig med vad jag vill och vad jag förväntas. Dvs, visst jag söker ett heltidsjobb men förväntas jag att arbeta 140%? För då blir det knivigt med mitt andra jobb, bloggen! Och bloggen vill jag behålla, vilket bara är positivt för ett företag. Vissa arbetsplatser vill separera jobb och blogg, men det vore fantastiskt om man kunde kombinera dem. Använda erfarenheterna jag fått inom influencer marketing branschen ifrån en influencers håll I JOBBET. Och vise versa. Dels för att jag kan mitt jobb ur ett bloggperspektiv, ur ett säljperspektiv och nu är jag då sugen på (håll i hatten!) marknadssidan. Inte så otippat hehe.

Såhär har min dag sett ut:
– Jobbade hemifrån på förmiddagen. Mailade arslet av mig. 
– Lunchade med Elin på Snickarbacken för att rådfråga samt ge råd inom jobb
– Tog en kaffe hos Therese som är PR ansvarig för Day Birger Et Mikkelsen (som jag åkte till Köpenhamn med i december ni vet?)
– Tog nya blodprover hos vårdcentralen för adhd:n som ska skickas till Linköping. Mina levervärden är låga
– Avbokade och bokade in möten efter Sydafrika istället för innan
– Gjorde naglarna hos Stockholms mest hypade tjej Frida som även bloggar här på United Influencers. Är typ mallig över att jag går till henne och testar på en ny teknik som heter Polygel. Det håller bättre än gellack!
– Möte upp Henrietta och gå på middag hos Google med ett företag som heter Relatable som förmedlar samarbeten till kreatörer/influencers. Det hölls en prisutdelning för en tävling som hållits under hösten och jag myste med Google-tjejerna som jag har jobbat med länge med bloggen

4 kommentarer

 1. SÅ fina ringar! Vart kommer de ifrån?

  1. Ellinor Löfgren

   Oj hm!! Dyrberg Kern, Sophie By Sophie, gåva från syster och Louis Vuitton! 🙂 Säg till om du undrar om någon specifik!

 2. Snygga och stilrena ringar!! Men av nyfikenhet; är du och din kille förlovade? Tänker pga att du har ringarna på vänster ringfinger 😀

  1. Ellinor Löfgren

   Hej! Nej det har jag inte!! Jag bär dem på högerhanden 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *