Dagens schema och min medverkan i Äntligen Hemma

Dagens schema:
08:00 Gemensam frukost med P som vanligt
08:30 Packa ner saker i förrådet
09:00 Nageltid hos Frida inne i stan
10:00 Jotex teamet kommer hem till mig
10:30 Fika + min manager Denice kommer på möte
11:00 Fixa i lägenheten
12:00 Lunchmöte på nya jobbet med nya kollegorna + chefen och gå igenom uppstart
13:00 Telefonmöte
14:00 Svara på all mail som jag fortfarande inte har hunnit klart med sedan semestern
16:00 Checka in på hotellet
16:30 Överraska P med en tid hos hotellets barberare
18:30 Drink på rooftop baren
18:30 Bokat bord nere i restaurangen (insåg precis att det är krogveckan så besöket blev på 50% rabatt, tjoho!

Senaste gången jag avnjöt en middag på detta hotellet, Downtown Camper

Och here we are! Snart tänkte jag bada en stund (älskar ju att bada badkar men iom att vi inte har något hemma så har jag som regel att alltid passa på när jag får chansen). I alla fall, vårt hem är ett fullständigt kaos just nu, med ett team på 8 pers som kommer att jobba till sent ikväll. Så jag och P bestämde oss för att checka in på ett hotell nära hans jobb. Innan jag smet iväg förut så kändes det verkligen som att jag var med i ”Äntligen Hemma”. Ni vet… ”Hejdå hemmet, ses om några dagar!”, ett team som vinkar hejdå, och sen kommer man tillbaka till ett helt nytt hem. Spännande!! Berättar mer om samarbetet när det går live, men vi kommer att hålla på hela veckan.

Nu ska jag pussa på min karl, för på måndag börjar jag det nya jobbet och sen blir det andra bullar. No more myshäng på kvällarna. Work work work work work…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *