Reafavoriter inför Alla Hjärtans Dag

Inlägget innehåller adlinks


T-shirt rea 99:-// Stickat // Blus // Kavaj rea // Skinnkjol

Jag har fått en dille på rött och rosa, vilket är väldigt passade nu inför Alla hjärtans dag. Men jag tycker att det är så fantastiskt fint ihop med jeans och något vitt. Och bruna ben, gah! Dessutom är rött en väldigt klassisk färg och inte allt för wild and crazy (dvs funkar utmärkt i jobb vilket kanske inte neonfärger gör på samma sätt hehe). Jag tänkte gå förbi Mango och spana in kjolen innan intervjuerna börjar senare idag i alla fall. Den finns i svart också så vi får se om det blir ett köp!

Vi sov på hotell inatt igen och under kvällen när jag väntade på att han skulle komma ifrån jobbet så hittade jag den perfekta presenten till honom inför den 14e. Inget speciellt alls verkligen men det är skönt att ha något. Det är en dag för båda tycker jag, och inte bara att jag ska bli bortskämd. Men sedan är presenterna ganska oviktiga egentligen, det viktigaste är såklart att vara extra fina mot varandra tycker jag. Samt blommor!! Det är väldigt viktigt!!! Så skriv ner det alla killar. Blommor är verkligen en gest som funkar på mig i alla lägen i alla fall. Både i romantiskt syfte, om jag är ledsen eller när man vill gratulera mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *