Sista filmdagen

Skjorta ifrån Lindex (se korrekt färg på hemsidan) 

Godkväll kompisar! Idag har varit en låång dag med fotografering och fem ombyten. Resultatet kommer bli så jäkla bra tror jag! Lyckligtvis så har jag haft Annika som stylist denna veckan (vi har träffats på en del events sedan tidigare och hon kände verkligen av vad jag gillade ). Jag lovar att berätta mer när denna kampanjen släpps, men det är inte ett ”Hemma hos” reportage riktigt. Tanken var den ifrån första början, men ofta blir det ändringar på vägen i ett samarbete. Så nu har vi gjort om temat aningen och det blev så jäkla bra. Wie!! Längtar tills vecka 8!

Men shit vad  svårt det är att köra en kampanj där man är runt människor 24/7, om man åker iväg ihop, bor i ihop, eller är i ens eget hem. Blir så imponerad utav alla som kör reality! Efter flera timmar och dagar så är det svårt att hålla energin uppe. Som idag när jag kom hem efter att ha stressat som en galning och kastat mig in i första bästa taxi hem. Kommer in igenom dörren och tappar ut min lunch på hallgolvet. Då önskade man att inte hela lägenheten var fylld av ett helt team… För man VILL JU vara trevlig och härlig bland andra människor, speciellt i jobb. Men det tar mycket energi.

Världens finaste volangklänning ifrån Nelly (länk! klick!) som är nyinkommen. (adlink)

Efter att alla åkte vid 19 såg lägenheten ut som ett bombnedslag, nästan som om vi skulle flytta härifrån hehe! Så imorgon har vi bokat in en städerska och jag kommer försöka att ställa tillbaka allt som vanligt. Men det är ju det som är bra också, för då hittar man nya ställen där grejerna kanske passar bättre. Jag funderar på om vi ska måla om i vardagsrummet och hänga upp gardiner. Tavlorna får vi hänga någon annanstans. Tåls att klura på i alla fall!

Nu är vi precis hemkomna efter en middag hos Carro och Andreas i alla fall, och imorgonbitti ska jag på Vanjas frukostevent på Miss Clara kl 08. Hörs imorgon! <3

3 kommentarer

 1. Hej Ellinor! Jag hade verkligen behövt din hjälp. Min kompis lillebror har drabbats av cancer i hjärnan och en klinik i Mexico är det enda som kan rädda hans liv. Behandlingen kostar 3 miljoner, och det är så sjukt att pengar ska stå i vägen för att rädda ett barns liv. Om du hade haft möjligheten att dela länken jag skickar till dig ex. på Twitter, och därmed kunna nå ut till så många fler, är det en bra bit på vägen till att hjälpa Oscar med en framtid. Jag förstår att din plattform inte kan användas som ett kommunikationsmedel för att donera pengar, men jag måste försöka på alla sätt jag kan. Tack ❤

 2. Alltså vilken mascara är det du har använt under plåtningen? :O Så fint resultat!!

 3. Hej Ellinor, jag jobbar som frilansande journalist och skriver en del om sociala medier och webb. Läste denna artikel om influencers och tycker det är underligt hur vissa ser på detta yrke. Vore kul att höra dina tankar om det. Här är ett citat från Anna Ekström, gymnasie- och kunskapsminister.

  ”En ”influencer” är ett smeknamn på en halvkändis som, genom att använda sig själv som varumärke, gör smygreklam för olika former av produkter och tjänster på sociala medier. Blotta tanken på att det skulle vara ett framtidsjobb för ett stort antal ungdomar är lika verklighetsfrämmande som löjeväckande. ”

  Källa: https://www.dagenssamhalle.se/debatt/fler-underskoterskor-men-farre-influencers-behovs-20667

  Med vänliga hälsningar
  Emma Nilsson

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *