Lindex nya samarbete med unga konstnärer

I onsdags efter de sista inspelningarna här hemma så åkte jag och stylisten Annika ihop till Lindex showroom inne i stan. Innan vi åkte frågade jag om man kunde ha ljusa jeans fastän det är snö ute, och det kunde man om man stylade det rätt tyckte Annika. Så jag drog på mig ett par trendiga svarta ”strumpklackar” under och min lurviga svarta favoritjacka över.


Och nästan direkt sprang jag in i de här donnorna. Såhär lång är jag faktiskt inte hahaha! Inte för att jag tänker på det alls när jag ser bilderna men jag antar att ni gör det? Men jag var visst den enda som hade klackar på mig vilket typ aldrig händer. Förmodligen för att alla andra insåg att det var livsfarligt i och med all snö och is.


Lindex har ett nytt samarbete med unga konstnärer. Jag som mer och mer får upp ögonen för konst, och dagligen sitter vid Bukowskis och kikar tyckte att detta är fantastiskt! Det är svårt att nå ut med sin konst idag, trots att det aldrig har varit enklare. Sociala medier är fantastiskt om man använder det på rätt sätt, men det är svårt att förstå algoritmer och hur man ska nå ut. Numera behövs det ju strategier på ett helt annat sätt. I alla fall, jag tycker att det är fantastiskt att Lindex pushar dessa människorna och gör något så innovativt. Konstnärerna fick ordet ”kvinna” att tolka fritt, gjorde konst (målningar, skulpturer, fotokonst etc) och sedan tolkade Lindex deras verk och tog fram en kollektion. Hur fett?! Jag träffade flera utav konstnärerna och de var så jäkla balla och coola. Ville bara öppna ett galleri och låsa in mig där för evigt pga all inspo.


Nyfunnen bloggkollega – Emma! Vi träffades för första gången på ett Jotex spa-event, och nu syns vi mest hela tiden. Imorse när vi sågs igen skämtade Emma om att hon skulle skriva ett blogginlägg som hette ”Min vecka med Ellinor”. På ett sätt är vår bransch väldigt liten, men samtidigt träffar man nya människor hela tiden. Det är så kul!


Jag lånar nästan aldrig kläder för att fotas i, av den enkla anledningen att det är för tidskrävande, plus att jag har så mycket kläder hemma. Men av Lindex lånade jag några plagg inför Sydafrika (pga sommargarderoben låg nedpackad någonstans hehe). Och jag blev tokfast i deras sommarkollektion som släpps snart. Det kommer ni också att bli. Dom är helt rätt på deeet! Ang det där med presslån så kör jag ofta på det inför galor, evenemang etc pga man behöver nya plagg tills dess. Och min ”fin garderob”är väldigt liten. Dessutom är det oftast teman. Då är det smidigast att låna än att leta som en tok på stan. Nu vet ni!


Min lila stickade tröja är min favorit i garderoben, och jag har haft den på mig minst en gång i veckan i säkert två månader nu. Den verkar dock vara slutsåld på Lindex hemsida tyvärr (ni är så många som frågat!). Men den kanske finns i butik? Den känns så jäkla lyxig, är det Ganni eller är det Lindex liksom? Många som har gjort en copy på denna efter, men dem är skitfula tycker jag. Förlåt hehe men de är så glest med garn och dem liksom faller isär i formen. Denna håller sig ballongig. Love it! Örhängena är ifrån nakd förövrigt! Nu ska jag iväg på lunch – pöss!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *