Bli ung mamma? Lördagssnacket med tjejerna…

Igår mötte jag upp dessa (Klara och Elin) + Sanja. Det var en evighet sedan sist jag såg dem i och med resan till Sydafrika. Bästa bästa bästa Elin har äntligen fått den självklara rollen som Chefredaktör på Nouw och bästishjärtat klappar hårt. Man blir ju så stolt att man spricker. Elin och jag har gått igenom mycket ihop, och det ska bli så kul att gå igenom karriärsresan tillsammans. Vi är väldigt olika men har väldigt lika syn på vänskap, och nu går vi in på tredje året ihop. I alla fall, vi pratade väldigt mycket om giftermål och att få barn som ung. Jag har ju svängt om lite från att ha varit bombsäker på att jag inte vill ha barn innan jag är 35år. Jag ÄLSKAR ju barn och det har jag ärvt efter mamma. Hon kan börja prata med random barn på gatan och jag har alltid tyckt att det är pinsamt. Men numera gör jag likadant. Herregud… Misstolka mig inte dock – det kommer att dröja många år! Men kanske inte så många som 13år.

Gottefrukost
Efter två flaskor bubbel åkte vi dock hem, och jag kröp ner i soffan redan vid 21. Då åt jag och P popcorn till middag (vi hade ätit en seeen lunch på Stallmästargården men jag glömde helt av att fota det!). Och imorse vaknade vi utav oss själva. Vi har investerat i nya flufftäcken, och man sover som en liten bebis. Jag sprang iväg till ICA och sedan gjorde vi en pannkaksfrukost.
På bilden skymtar ni vår nya varrdagsrumsmatta  

Jag äter helst leverpastejsmackor med gurka på till frukost och dricker en kopp te till. Om ni undrar vad karaffen innehåller så är det Fun Light saft haha… Enda sedan vi träffades har vi druckit typ en hel sån flaska i veckan. Men man blir verkligen besatt av den. Har ni tittat på Farmen förresten? Jag hade glömt av hur besatt jag var utav det, så nu är vi inne på sluttampen av sista säsongen. Det är så kul för P tror att han hade krossat alla därinne, men jag hade nog varit sämst. En skam för lantbruket osv… Nu är vi ett stort gäng som ska ta en söndagspromenad och fika lite. Det blir nog Café Saturnus eller Mr Cake skulle jag tro. Happy söndag mina favoriter!

2 kommentarer

  1. Wow vart är karaffen ifrån, den är ju helt fantastiskt!?

  2. Kan du snälla länka till mattan?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *