Min fredag i bilder – en lunch på ”Ett Hem”


I fredags var jag bjuden på lunch hit – till hotellet ”Ett Hem”, som är Stockholms hetaste snackis just nu. Det har det visserligen varit länge, och med all rätt! Det är ett av stans mest exklusiva hotell, med 12 rum och fantastisk inredning. Jag vill flytta in – bums!


Dessa donnorna roddade nämligen med lunch! Hemsidan Wakakuu med skandinaviska märken (herregud jag vet att ni vet men jag vill bara vara övertydlig hehe) samt 2nd Day som jag har många plagg ifrån. Therese längst ut till höger känner ni ju igen, vi var i Köpenhamn ihop med 2nd Day innan jul precis. Gillar hennes så mycket <3 Och de andra tjejerna är det sån jäkla power i! Jag har träffat dem i mötessammanhang på Ingager, och jag gillade dem redan då. Businesskvinnor är livet faktiskt <3


Kika lite på 2nd Days nya vårkollektion. 2nd Day är alltså ett systermärke till Day Et Birger Mikkelsen och DAY.Jag bar rutigt – mitt säkra kort den här hösten. Jag ÄLSKAR skiten och har fullständigt nött ut den här kavajen. Jag dör faktiskt för den. Från Zara.

Vi stod och pratade om killar och kläder ett tag med Henrietta och Lovisa. Henrietta och jag har ju lyckats bli bra vänner privat tack vare min pojkvän, och Lovisa är en gammal bloggräv som jag har känt ett par år nu.


Härliga tjejerna Michaela och Margaux samt lilla ARNOLD! Jag skickade på fullaste allvar ett sms till min kille med en bild på Arnold och ba ”Det är dags!!!” haha. Vi har aldrig pratat barn innan så han fick väl en chock stackarn. Men barn är det mysigaste som finns verkligen. Margaux berättade glatt om ett lyckat samarbete med byrån jag börjar på i veckan, vilket gjorde mig väldigt lugn. Skönt när ens ”branschkollegor” godkänner något. Då vet man att det är bra. Många företag är så jäkla dåliga av flera skäl nämligen så när några är bra, då är dom verkligen bra.

Kan varmt tipsa om Michaela och Michaelas podd också, glömde säga till henne att jag gillar den så jag får säga det här istället! Tips allihopa! Och Margaux har ju också börjat podda kom jag på, jag har inte lyssnat än men lyssna på den också såklart!


Så sagolikt dukat!


Här satt jag, Linn och en dansk tjej ifrån 2nd Day och pratade om jobb. Linn skriver om sin företagsresa på bloggen just nu. Det ska bli spännande att läsa om vad för bolag hon håller på att starta! GO YOU!


Skål för fredag och kvinnor!


Jag hann knappt blinka innan lunchen var slut, och då stannade jag kvar en stund med tjejerna bakom eventet, dessa två nyfunna sköningar + Henrietta. Sara till höger är stylist och har så in i hel*ete bra smak. Ursäkta svordomen men jag var tvungen. Följer ni henne på Instagram så vet ni…


Vår lunch blev en AW med Henrietta, och 5 timmar senare (!!) kom P och hämtade mig innan vi åkte på bio i Mall Of Scandinavia. Det var min fredag det. Jag passade verkligen på att njuta till max den här veckan. Dricka vin på luncherna, sova ut på morgnarna etc (dessutom sov vi ju på hotell två nätter i och med Jotex omvandling utav vårt hem). Lyx!!! Det blir inte mycket mer utav detta glassar-livet på ett tag. Shit jag ska verkligen gå på ett nytt jobb från och med imorgon… Jag kan inte förstå det!

TACK Wakakuu och 2nd Day (affiliate) för en håll-käften lunch! Bästa eventet på länge.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *