Stolt över min nya samarbetspartner

Minen när jag säger ”Hörrni jag vill berätta någonting för er!”

En partner som jag har jobbat med för flera år sedan (första samarbetet 2014 tror jag) är klockmärket Triwa. Jag har sedan dess genuint varit en Triwa-tjej och inte bloggat om några andra klockvarumärken. Jag tycker att många klockor i denna prisklassen idag inte alls håller standarden. Trendfaktorn är hög och kvalitén låg. Vilket gör att det inte är en klocka man plockar fram år efter år och är nöjd med. Och den faktorn är asviktig för mig. Jag har höjt Triwa till skyarna även fast vi inte har jobbat ihop, och det är nog det som gör detta samarbetet mest kul! För även om man kör samarbeten med företag, så är det viktigt att man känner att man pratar gott om dem även när man inte får betalt för att göra det. Annars är det ju inte genuint. Så under de närmaste veckorna denna våren (JA jag skrev vår även fast det snöar ute) så kommer ni att få se lite mer utav Triwa som varumärke.

Mina två favoriter ifrån hemsidan just nu

Jag har köpt klockor själv ifrån Triwa (dom hade en med en ljusrosa urtavla som jag gillade supermycket men tyvärr tappade jag den ifrån en båt) och en till ”klassisk” med vit urtavla. Min kille har också en som han använde hela semestern i Sydafrika pga de är så tåliga (tror jag har visat er en bild på den annars får jag ta mig i kragen och visa er). Triwa är ju ett svenskt brand, och alla klockor är mer eller mindre unisex. Så P och jag byter då och då. Smidigt på alla sätt faktiskt. Plus att det gör mig stolt att han använder deras klockor, dåd han är väldigt kräsen med utseendet på just den accessoaren annars.

Jag aldrig gillat bling bling på mina klockor utan vill ha dem väldigt plane men ändå exklusiva. Känner nu att jag borde skriva ett inlägg enbart om klockor pga jag tycker att det är så himla kul. Och det är ju verkligen en djungel.

Jag är så peppad på detta och hoppas att ni också tycker att det är kul!! Många pratar om att influencers ofta får ta emot skit för sina samarbeten, men jag har verkligen ALDRIG upplevt det. Tvärtom, ni peppar mig verkligen varje gång?! Det om något ser jag som en framgång, för det måste ju betyda att jag jobbar med varumärken som ni gillar. Och som ni också upplever är genuina ifrån min sida. Jag är väldigt selektiv med samarbetspartners, och tackar inte ja bara för pengarna eller för att göra en säljare eller marknadschef glad. Det är superviktigt att ni får ut något ifrån mina samarbeten. Inte att Jag enbart drar nytta av dem.


Hur fett det än hade varit att köra ett samarbete med Cartier eller Rolex tex, har jag svårt att se att jag skulle tacka ja till det. Visst hade ni fått en inblick i deras sortiment, men antalet svenskar som faktiskt köper en så dyr klocka i slutändan är ganska få.

På bilderna bär jag modellen Smoky Nevil förresten. Trevlig måndag på er mina goingar! Jag själv ska på middag med Google ikvällförresten.

2 kommentarer

  1. Vart är din blus ifrån😍?

  2. Jag har precis som du, upplevt att mina läsare är väldigt peppande kring mina samarbeten och hejar på mig! Jag har bloggat lite mer om mina tankar kring det här, nu när bloggen äntligen börjar bli som mitt deltidsjobb:

    http://danielasdagbok.com/2018/february/bloggen-som-deltidsjobb-tankar-kring-samarbeten.html

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *