Idag börjar jag mitt nya jobb…


Jeans Bikbok // T-shirt Filippa K // Kavaj Zara 
Då var det dags! Idag börjar jag mitt nya jobb på den globala influencer byrån. Jag kommer att berätta mer om den lite senare, vilken roll jag har och vilka mina arbetsuppgifter är. Men jag känner mig otroligt stolt över att ha blivit rekryterad hit, och över ansvaret som vilar på mina axlar. Jag kan föreställa mig att det ändå måste vara läskigt som chef att lämna över den rollen. Jag tror att jag kommer att växa oerhört mycket som person, och jag ska tillsammans med min chef sätta ett ramverk för hur mycket jag kan berätta för er. Men jag vill att det ska bli mycket hehe. Och det verkar som att ni också tycker att det är kul att se en vanlig dag på jobbet, en vanlig kontorsoutfit, eller tips för hur man säljer mer eller vad det än kan vara. Inte för att jag kommer jobba som säljare alls nu, men men! 🙂 Gensvaren på de inläggen har verkligen varit uppskattade sedan tidigare.

Jag bollade lite med bloggtjejerna i fredags om deras tankar kring byrån, och gensvaret var bara positivt. Då andas man ut och blir stolt, även fast man inte har börjat än. Men det hade ju varit jobbigt om man bara hade fått dåliga miner haha. Vi är ett bolag som håller oss bakom kulisserna men ligger bakom enorma kampanjer. Och jag tror att 2018 kommer bli ett ASFETT år med lanseringar för några av världens största företag. Herregud vad peppad jag är!!! Önska mig lycka till, första dagen på ett nytt jobb är alltid aspirrig woaah!

2 kommentarer

  1. åh lycka till! Tror du kommer göra succe! Ska blir jätteroligt att få följa dina dagar på jobbet!

  2. Mer sånna här inlägg! Vi vill få inblick i ditt jobb och din vardag!! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *