Mina vårfavoriter just nu

Inlägget innehåller adlinks


Rosa stickad tröja // Prickig topp

Statement t-shirt // Mom jeans 


Jeans // Rosa kostym

Halloj vänner! Det här var den första måndagen på säkert en månad som jag vaknade upp och var riktigt riktigt trött. Trots att jag var hemma och tog det lugnt… Förmodligen tar det så himla mycket mer på krafterna att vara ny på jobbet än vad man tror. Sen har jag fått problem med axeln/ryggen av allt datorjobb (snittar alltså 12h om dagen), så imorgon ska jag till en naprapat som ska köra akupunktur. Den biten tar ju också energi, då kroppen försöker att laga något som är trasigt.

Äsch, det kommer att gå över, det behövs bara knådas och gråtas lite hehe. Nu är jag så himla sugen på att vårblommorna ska slå ut, och att luften ändras från vinterdassig till vårfräsch. Då vill jag gå klädd i rosa, jeans och roliga tishor. Gina Tricot har en massa fina inne just nu för 129kr. Jag älskar kontrasterna mellan dem och de mer strikta plaggen jag bär vanligtvis.

Nu ligger P och snarkar i örat på mig. Jag ska också krypa ner tänkte jag. Kram!!

1 kommentar

  1. Den rosa kavajen!! DRÖM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *