Veckans schema


Jag i november 2017. Hur liten ser jag inte ut att vara? Det känns som att 6mån för mig är som 2år utseende och mognadsmässigt haha. Fun fact: jag fotas aldrig ifrån det hållet utan det där är min ”fulsida”. Min panna är nämligen högre på den sidan, kindbenet inte lika tydligt, läppen smalare och näsan mer rund. Herregud vad detaljerat, men så blir det när ett av ens yrken går ut på att fota sig själv haha… 

Godkväll vänner! Jag kom precis på att jag inte har skrivit mitt schema för veckan, så här kommer det… Två dagar försent!

Onsdag: Fota ett samarbete till Triwa på lunchen och åka till Västerås på kvällen för spa och event med ByTerry (ett av mina favoritmärken när det kommer till smink)!
Torsdag: Internationella kvinnodagen! Tillbaka i stan innan kl 09, jobba, lunchdejt med ett företag och gå på biopremiär med P. Denna gången är det faktiskt han som tar med mig hehe, så det ska bli supermysigt.
Fredag: Städa hela lägenheten kliniskt ren, rensa garderoberna, rodda bland all hudvård osv så att vi inte får skämmas på söndag.
Lördag: Åka ut till Z:as land på Värmdö och ha pargäng med honom och Karin. Det ska bli så mysigt och jag längtar verkligen ihjäl mig. Jag älskar att vara på landet!
Söndag: Visning av lägenheten!!!!!!! Och vi åker till Gnesta för att fira min syster som har fyllt år.
Måndag: Jag och min kollega Siri ska hålla ett föredrag för utvalda toppstudenter. Jag har inte fått temat av Google än så det ska bli spännande! Men jag känner mig ganska säker, när det kommer till influencer marketing så har jag väldigt bra koll. På kvällen är det visning av lägenheten igen!! Och då checkar vi faktiskt in på Skeppsholmen hotell och försöker att ta det lugnt.

2 kommentarer

  1. Hej fina Ellinor! Jag tycker att du har en så fin stil när det kommer till kläder, inredning och övrigt.
    Jag har själv det jobbigt psykiskt, så vill bara säga att det är otroligt skönt att läsa det du skriver! Visst att andra öppnar upp sig, men oftast får de deras liv att framstå som en dans på rosor. Din blogg vill man läsa för att man verkligen känner av att du skriver genuint och ärligt. Tack!<3

    Min fråga är om du skulle vilja tipsa på några halsband som man kan bära varje dag? Lite diskreta men ändå fina om du förstår!;)
    Tack för en otroligt fin blogg! Kram

  2. Kommer tjata och tjata tills du visar en video hur du sminkar dig😂 din rouge MÅSTe jag ha sörru😍 älskar när du visar hudvård också!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *