Girlpowern vinner över sömnbristen


Jag och Elin tog polarids igår (jag hänger alltid upp sånt på min kyl hemma så vi har 100 inbjudningskort, tackkort, save-the-date-kort och polarids som hänger där)

Jag ville i alla fall bara kika in och säga hej innan jag springer ifrån kontoret på biopremiären av Tårtgeneralen Mikael Persbrandt. Egentligen känner jag mig trött och febrig men jag hade lovat P sedan länge. Jag tror dock att det blir mysigt, och popcorn tackar man ju aldrig nej till heller!

Jag har sovit så himla dåligt den senaste veckan pga lägenhetsförsäljningen + 1000 andra tankar som snurrar i huvudet. Vart vi ska flytta? Min adhd-utredning? Eventuell budgivning etc?

Och inatt fick jag till 4 timmars sömn! Heja mig! Eller inte… Dessutom är det fjärde natten i rad. Så det är inte konstigt om kroppen säger ifrån och straffar mig med feber.

Idag är det ju Internationella Kvinnodagen och jag hade planerat att skriva ett långt inlägg där jag höjde inspirerande kvinnor, och kvinnor som jag har fått äran att träffa genom åren. Jag älskar ju verkligen kvinnor och försöker att höja dem så mycket jag bara kan. Det finns nästan ingenting som gör mig så taggad som en grupp med kvinnor som backar varandra.

Men min hjärna är helt grötig och i ärlighetens namn ser jag knappt vad jag skriver just nu. Jag behöver sova lite innan jag kikar in här igen, men jag känner att jag inte hinner det! Jag har så mycket jag vill skriva!!! Om min sleepover i Västerås inatt, mitt möte med Triwa idag som var så inspirerande, kvinnor, kärlek och ja… Wah! Jag måste springa till bion nu. Jag ville egentligen bara att ni skulle veta att jag tänker på er mycket mer än vad jag kanske visar ibland. 

1 kommentar

  1. Skulle vara så kul att få veta mer om dina skönhetsrutiner, smink osv. Hur sminkar du dig? Igår la du upp en bild/video från by terry-eventet på din instastory där då hade sånt himla glow! Du var så fint sminkad. Mer sånt!!! 😃 keep up the good work💪🏼

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *