Influencerhjärna och förhandsvisning av lägenheten


Igår slutade jag 17:30 och då kom jag hem till en städad lägenhet och nya avsnitt utav ”Modus”! Jag är konstant rädd när jag tittar på den serien, men samtidigt är jag helt besatt. Svenska kriminalserier är det bästa jag vet! Jag har sett ALLA. Till middag blev det ett ihopplock av vad vi hade hemma. Tryffelsalami, småbitar av ostar, morötter med dipp och en skvätt vin. Och popcorn till efterrätt hehe.

När jag tog de här bilderna tänkte jag bara på hur dålig jag var som inte hade satt mig in i vad vi skulle äta till middag. Då hade jag ju stannat på vägen hem och köpt med fler ostar, tomater, basilika etc och pyntat ihop en hel charkbricka. Det hade varit så mycket ”bloggvänligare” tänkte jag. Men sen kände jag bara att ”Vadf*n alla middagar man äter här i livet är ju inte perfekta, vad håller jag på med”.


Jag älskar våra karaffer som vi emellanåt använder som vaser när vi har för mycket blommor hemma. Båda är köpta på NewPort i deras butik inne i NK. Den bubbliga har vi i blått också, men jag ville ha den klassiska för att alla bilder blir bättre med den… Rädda maj… Och den högra köpte vi samtidigt som vi köpte våra små vattenglas med guldkant. De är ifrån samma serie.

Efter den tidiga middagen framför Modus så plingade det på dörren… Det var nämligen ett par som kom för att få en förhandsvisning utav lägenheten. Killen var här tidigare i veckan, och nu var hans tjej med också. Vi får se vad dom bestämmer sig för. Det var speciellt att hålla i en visning själv, men det var för att dem hade bett om det 🙂 P är en kille som har stenkoll på de praktiska bitarna, och det är ju faktiskt dem man undrar över som köpare. Man är ju fylld av frågor, så jag bad dom till och med att öppna alla lådor och skåp för att verkligen se allt allt allt. De riktiga visningarna drar ju igång imorgon (söndag) + måndag vilket känns superpirrigt och lite nervöst såklart.

Nu ska vi packa väskorna och fly ut till Skärgården. Hoppas ni får en magisk lördag! 

1 kommentar

  1. åh jag kan bli precis likadan med middagar och mat, att det inte är mer ”bloggvänligt”, så konstigt att man tänker så ändå!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *