Drömmen om ett landställe


I lördags åkte vi ut till Z:as land längst ut på Värmdö. Jag tycker att dom har det så himla himla mysigt där. Flera små hus i anslutning till vattnet. Vi åkte ut vid 15, stannade på vägen och storhandlade prick allt vi var sugna på, och sedan var vi framme 16:30. Då öppnade jag direkt en flaska champagne (hade såklart tagit fel och tagit med ROSÈbubbel som det är helt fel årstid för plus att jag inte gillar rosé).


Men Z var glad för omtanken i alla fall. Gosh vad jag gillar denna killen!

Vi tände en brasa och kröp ner allihopa i soffan… Och då drabbades jag av ett oerhört sug efter landställe. Både P och jag älskar ju landet. En dag… En dag…


Z är tillsammans med Karin. De blev ihop samtidigt som jag och P. Så för mig är dem nyfunna vänner. Karin är den ballaste tjejkompisen jag har. Hon jobbar med investeringar och är ruskigt smart och go.


Till middag hjälptes vi åt att knåda ihop kött, sallad och potatisbakelser. Och en väldigt smarrig brunsås.


Sedan spelade vi spel halva natten tills vi somnade kors och tvärs över fåtöljerna. Tips på skrattspel: ”Rackare!”. Dock skrivet av ett gäng killar, så hälften av ”orden” dom hade skrivit förstod jag inte. Som tillexempel ”Daimkryss”. Usch haha… Ni kan ju klura på vad det betyder…

1 kommentar

  1. Kanske jättekonstig fråga men skulle du kunna fråga några av dina vänner om dom vill ställa upp på ett inlägg där dom får berätta vad dom jobbar med? Tycker du har en väldigt ”bred” grupp vänner på det sättet att det är olika branscher representerade och sådant är alltid intressant att läsa om! (Förstår såklart om man inte vill)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *