Sover över på Skeppsholmen

Godkväll kompisar! Ikväll har jag och P staycation i Stockholm, närmare bestämt på Skeppsholmen. Vi trodde nämligen att vi skulle ha visning ikväll av lägenheten (men den är ju såld! jiha!) så vi checkade in på hotell. Imorgonbitti ska jag på ett frukostseminarium hos United Influencers där jag bloggar. De har bjudit in kända människor i branschen som ska prata om Facebookannonsering och Influencer Marketing.


Kvällens middag, varsin räkmacka och vatten(!). Jag tror aldrig att det har hänt sedan vi blev tillsammans. Vi dricker typ alltid någon alkoholhaltig dryck. Men båda kände sig krassliga ikväll.

I möten frågar ofta kunder mig vilken medie man ska använda som marknadsföringskanal. Facebook eller Influencer Marketing. Jag som har varit på båda sidorna svarar därför att det helt beror på produkt. Jag tror tillexempel att årets partival kommer att avgöras beroende på vem som annonserar mest och bäst på Facebook. Som parti kan välja själv vem man vill nå ut till. Rikta olika annonser mot olika målgrupper. Medan profiler når ut till en bestämd, mycket mindre målgrupp. Men där kanske man påverkar på ett djupare plan beroende på vilken kommunikation man använder.


Jag älskar ju idén av att kombinera Facebookannonsering och Influencer Marketing. Alltså den köpta reklamen som ni får upp i era flöden på Facebook och Instagram. Det är väldigt mycket mer psykologi bakom denna typen av annonsering än vad man kan tro. Det handlar ju om hur människor beter sig när de handlar online, vilket jag tycker är superintressant.

… ÅH HERREGUD! Förlåt. Jag vet att ni mest vill sticka huvudet under en kudde och bara somna när ni läser detta. Men jag går ju verkligen igång på det här ämnet. Förlåt förlåt! 🙂


Jag har fått en dille på brun marmor. Det har aldrig riktigt fallit mig i smaken – men nu så! Jag hittade en lägenhet på ämnet med ett svart kök och en köksskiva med brun marmor. Jag skrek rätt ut! Men detta var för några månader sedan när vi inte alls gick i tankarna att flytta.

Vi bor på Hotell Skeppsholmen som jag blev sugen på efter att ha sett Wahlgrensvärld i typ somras. Det ligger liksom mitt i stan fast ändå inte. Man har utsikt över Gröna Lund och Blasieholmen, så jag klagar inte!

2 kommentarer

  1. Skulle inte du kunna några gånger fram till valet utvärdera partiernas marknadsföring via sociala medier för sin politik? T ex vad gör de bra eller dåligt, va tycker du de ska göra? Kanske är helt ointressant för dig men kom och tänka på det när jag läste inlägget och du är ju grym på sånt! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *