Veckans schema


Här satt jag igårkväll och velade mellan om vi skulle beställa upp maten till rummet, eller gå ner till restaurangen. 


Jag älskar rutiga kavajer!!!! Denna är ny ifrån River Island. Funderar dock på att byta knapparna mot ett par mörkbruna. Mer elegant och tidlös känsla då ju.


OM ni bara visste hur ofta jag drömmer om att ha det som Isabella Löwengrip. Att någon fotar mig under dagens 2-3 olika aktiviteter. Så redigeras bilderna, laddas upp som utkast i bloggen och sedan går jag bara in och skriver klart blogginläggen i jobbpauserna. Jag vet inte om det går till såhär. Och egentligen vill jag inte veta om det går till på något annat vis. Men jag drömmer om att ha det så. Kunna göra ALLT det jag tycker är absolut roligast.

Iallafall… 

Måndag: Lunch med bästis Carro, sova över på hotell Skeppsholmen och prata med banken om hur vi ska lägga om lånen. Jag har ju aldrig stått ”mellan” två lån tidigare (tror det kallas brygglån) så jag vill kolla upp hur det funkar. Jobba såklart och planera nästa vecka när kampanjteamet åker till Amsterdam.

Tisdag: Äta hotellfrukost! Åh jag blir nästan avundsjuk på mig själv. Frukostseminarium om Facebookannonsering och Influencer marketing. Sedan har jag en halvdag inplanerad hos Google. Först två timmar om en lansering i Nederländerna som vi håller i. Produkten ska även lanseras i Norden. Sedan möte med ett helt annat team, om ett helt annat projekt som jag ÄLSKAR och vill att ALLA NI driva tjejer ska komma på. Det är bla flera event i Stockholm. Stolt som en tupp över att få vara med och planera detta. Återkommer med info!

Onsdag: Inbjuden till en frukost, som jag eventuellt kommer att behöva avboka. Jag behöver jobba undan. Nästa vecka åker vi som sagt till Amsterdam hela veckan, och efter det åker jag till Alperna. Så jag behöver jobba undan. Det kommer troligtvis bli sena kvällar denna veckan!

Torsdag: Lunch hos Polhem PR med Elin och PR-tjejerna. De är så jäkla underbara. Det var något event på kvällen som jag tyvärr behöver hoppa för att sova. Typiskt!

Fredag: Inget speciellt, men på kvällen ska jag träffa Mickan vilket jag har sett fram emot i typ två veckor. I love that gurl.

Och i helgen ska vi ta det lugnt. Eventuellt ut till typ MOS och ha en heldag när vi bara spelar på alla deras spelmaskiner och dricker öl. Men just nu är jag bara sugen på att sova, promenera och äta en gotte-sallad.

3 kommentarer

 1. Chipsfantast

  Det är chipsswishar – dagen i dag. Feel free att swisha någon (läs:mig) 25 kronor. Tillsammans gör vi världen lite bättre – en chipspåse i taget!

  OBS: Absolut inget skämt

 2. Heeej Ellinor!! Älskar din blogg och tycker du är helt underbar! Kan du göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder eller några tips på hur man kan fånga ”ett moment” bra på bild? Tycker du lyckas så bra med det! Du kanske redan gjort ett sådant inlägg som jag missat… Massa kramar❤️

  1. Ellinor Löfgren

   Detta var en sååååååå rolig idé!!! Ska absolut sätta ihop! Tänkte du dig på något speciellt sätt? Intervju en och en? Eller en lista mer vad många gör? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *