Partjafs om detaljer till huset


Jag har äntligen lyckats hitta en tillverkare utav mina absoluta dröm-vinglas!!! Dock går dem bara att importera via ett tyskt företag. Och man kan minimum köpa 24st. Jag tror att hemsidan är för företag egentligen, vilket inte vore så konstigt. Jag har nämligen bara sett dessa glasen på restaurang. P ska ner till Tyskland i juni, och när han sa att jag inte kan följa med då bad jag honom att köpa med sig dem hem till Sverige. Gick sååådär.


Här har ni dem!! De är tunga men ändå väldigt tunna upptill. Och fantastiskt härliga att hålla i. Men jag är så kluven. Jag tycker inte att champagneglasen är lika fina. Utan skulle hellre ha klassiska italienska kristallglas (klick adlink!). Antingen som är ”bröstformade” eller standard som ni ser via länken. Går dem ihop? Blir det snyggt att matcha?! Jag är aldrig bohemisk av mig annars, men just dessa glasen har bara satt sig på hjärnan.


Dessa är en annan modell men ifrån samma tillverkare. Är rädd att skriva ut hemsidan ifall alla glasen skulle ta slut eller något haha. Förlåt! Jag lovar att göra det när/om jag beställer hem glasen. Men prick den här modellen har jag ju velat ha i säkert 8 år. Från att jag såg de på Gossip Girl hemma hos typ Serena. De är billigare och finns att beställa 12st istället för 24. Men nu har jag velat ha dem så länge att jag nog helt har tröttnat.

Jag älskar ju verkligen glas och porslin, sååå mycket mer än andra saker i ett hem. För mig är det verkligen någonting som jag tycker är värt att lägga ner pengar på, för jag blir genuint lycklig varje gång jag öppnar köksskåpen. Åh. Jag önskar att mina barnbarn kommer ihåg mig som en riktig glas och porslinsamlare. Gärna mina syskonbarn också. Och att dem alla sedan får varsinna uppsättningar när dem flyttar hemifrån. Det är goals för mig.

6 kommentarer

 1. Josefin Rudälv

  Hej Ellinor!
  Tänkte bara säga att jag hittade vinglasen på en hemsida där minsta antalet att beställa är 6, har ingen aning om hur priset är jämfört med den tyska sidan du pratade om men tänkte i alla fall dela med mig.

  http://www.smorgasbord.com/product/vinglas-62cl-bordeaux-renaissance#

 2. asså jaaa! Har också tänkt på de glasen sedan jag såg dem i gossip girl!! snälla länka sidan om de fanns champagne-glas av den formen!!!!

 3. älskade det här inlägget – både att du är ju transparent med er konversation och glasen är ursnygga!!!! vet hur det där snacket med pojkvän + nytt boende kan gå, är i precis samma sits

 4. Varför går det inte att få följa med till Tyskland? Hojta till så sticker vi vilken dag på året du vill.Klart att tjejen skall ha de bästa glasen.

 5. hahah det är EXAKT som jag och min kille då vi flyttar om en månad.

 6. Aaaaah gud har också varit besatt av de där glasen sen jag såg dem i GosspiGirl, har dock inte lyckats hitta dem hehe

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *