En dag på jobbet och massa nya inköp

Bilderna är lånade utav bloggerskan Krickelin som besökte vårt kontor i förra veckan. Vi har ofta kreatörer på besök hos oss.

Hej bloggen! Idag har varit en så himla bra dag verkligen!! Jag har hunnit med nästan allt jag vill. P har varit i Göteborg i 5 dagar nu och idag kommer han äntligen hem! Sedan har vi två nätter ihop innan vi skiljs åt i över en vecka igen på grund av resor. Så jag är såklart glad därför.


Men jag har också fått väldigt mycket gjort. Igår jobbade jag till 22 (sedan jobbade jag 2h till med bloggen) så idag kom jag in vid 09. Jag unnade mig en långdusch, låg och drog mig i sängen och drack morgonkaffet i solen. Åh åh åh, jag njöt verkligen ihjäl mig. Det har känt så ensamt och tråkigt utan P, men nu när det har gått några dagar har jag vant mig. Vi får se hur jag kommer känna inför att bo i huset och vara själv hemma haha. Vid lunch tänkte jag att det var en bra idé att lämna kontoret för att gå en långpromenad och njuta av det fina vårvädret. Då ”råkade” jag gå till Drottninggatan och slinka in på Mango, H&M och Zara. När jag kom tillbaka ifrån lunchen hade jag med mig 3 par jeans, 5 toppar, 1 tweed blazer och 2 örhängen. Och jag är verkligen såå nöjd med ALLT! Jag shoppar aldrig såna här mängder så jag är jätteglad.

Jag har ju som regel att tänka i 24h minst på alla grejer jag köper, och om jag fortfarande vill ha dem efter det så köper jag dem. Men nu vet jag att min tid de närmsta två veckorna är begränsad så jag fick bara ta ett ordentligt beslut på plats. JA eller NEJ. Och jag ångrar ingenting! Kanske för att jag hade kikat upp alla plaggen för två dagar sedan online haha…


Lenny vår kontorshund.

Nu när jag kom hem (18:30) så sken solen in i vår nystädade lägenhet. Kände mig aningens nöjd över mig själv som avsatte några timmar till det i söndags.


En av grundarna till Relatable har skrivit en handbok om influencer marketing. Om ni pluggar digitala medier eller sociala medier tycker jag på riktigt att denna är ett måste att läsa. Många sätter sina marknadsplaner för året utefter den här boken. Jag tycker att det är skitbra att det finns en bok om branschen och hur man arbetar med samarbeten varumärke och influencers emellan. Det har inte funnits innan. Min bloggkompis Linda Hörenfeldt har ju skrivit en bok som heter ”Yrke: influencer” också som ni kan klicka hem på samma gång härifrån också.


Google är ju som ni vet en kund till mig hos Relatable, men också en kund via bloggen som jag har jobbat med i över två år nu. Jag ansvarar och roddar större kampanjer med dem nu som sträcker sig över flera länder, och produkten som profilerna testar blev jag så jäkla avundsjuk på. Även fast jag har haft en Mac i typ 10år så har jag ALDRIG förstått den fullt ut, och stör mig på saker dagligen. Likadant med min iPhone. Så i förra veckan övertalade jag P att vi skulle beställa hem en dator ifrån Google som hade kommit idag när jag kom hem ifrån jobbet! OCH JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD! Jag älskar den verkligen.

Ni vet känslan när allt bara klaffar?! Så känns det idag. Varannan dag gråter jag i stress i jobbet, och nästa dag är jag euforisk. Om två veckor är det värsta över! Jag längtar verkligen efter känslan av att jag klarade av det!! Jag hade ju tänkt dra igång anställningsprocessen nu direkt men insåg ganska snabbt att jag aldrig kommer att hinna det inom två veckor. Jag har sagt till alla mina kompisar att jag går i offline-mode i 14 dagar till och med. Men TUSEN TACK för alla ansökningar. Jag är SÅ peppad och taggad på att BLI TVÅ personer i företaget!

Idag hann jag dessutom plåta av en outfitbild också i mina nya plagg. Imorgon får ni se resultatet!

1 kommentar

  1. Gud så roligt ditt jobb verkar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *