Ett skepp bilder kommer lastat

Det slog mig precis att jag inte har uppdaterat er kring vad jag gjorde i helgen. Så nu kommer dem ”randoms ifrån mobilen”, eller ”min helg i bilder” – kalla det vad ni vill! Nu kör vi!


Helgen började faktiskt på onsdagen tycker jag. Då åt vi en enkel middag hemma hos Carro och Andreas. Tanken var att vi skulle vara hemma hos oss men jag hann verkligen inte. Svetten rann när jag klev innanför dörren hos mina bästisar, med alla påsar och bråte som jag alltid konkar runt på. Carro hade aldrig ätit hummus och inte jag heller, så jag köpte med tre olika smaker ifrån Sevan plus ett fröknäcke som jag älskar. Dom kompletterade med morötter och lite korv. Och JAG BLEV HOOKED! Nu fattar jag verkligen hypen som har pågått kring denna fantastiska röran. Min favorit var den rosa med rödbetssmak. Vi trillade innanför dörren vid 23, och när jag somnade var jag både otroligt tacksam över att ha så fina vänner. Men jag blev också väldigt ledsen över att dem om 1 månad flyttar ner till Linköping. Jag varken vill eller kan tänka på det.


När jag vaknade på torsdagen skyndade jag mig till kontoret för en ”konferensdag” för alla oss ”nya” hehe. Vi skulle gå igenom Relatables värderingar, värdegrunder, göra teamövningar och utveckla vårt sälj. Generellt sätt har jag suttit i många utvecklingsmöten de senaste. Det känns verkligen som att branschen förändras på många plan just nu. Det ska bli spännande att följa.

Dagen gick i alla fall i ett nafs! Jag fick träna på min värdelösa business engelska också eftersom att alla andra nya är ifrån LA och jobbar ifrån vårat kontor där. Jag blev verkligen frustrerad några gånger när jag inte kunde uttrycka mig.


På fredagen sprang jag på Lovisa Barkmans lanseringslunch för sin kollektion med Bubbleroom som jag ju redan har skrivit om. Jag har redan använt alla plaggen jag fick då minst två gånger. P åkte till Göteborg på kvällen och då tog jag en AW med Sanja på Miss Clara. Det ligger nära mitt jobb. Vi drack varsitt glas alkoholfritt och sedan lagade jag falafel för första gången. Hooked på det också såklart. Åt det tre gånger under helgen sen haha…


Lördagsmorgonen bjussade på havregrynsgröt med osaltade cashewnötter (ny grej jag är besatt av), chiafrön, och uppvärmda blåbär. Jag älskar havregrynsgröt och har alltid gjort. Det var fantastiskt väder i lördags men jag jobbade ikapp i 2h och sedan höll jag på att dö av tristess. Då outade jag akut på Instagram Stories att jag ville hänga med någon.


Klara nappade direkt så då möttes vi på Rörstrandsgatan där jag och P bodde vårt första år ihop. Det är mitt favoritområde i Vasastan. Älskar älskar älskar. Vi pratade om män och allt möjligt skit i 2 timmar medan vi njöt utav solen. Även om det var kyligt var det fantastiskt härligt.


Deras bakverk är helt OUTSTANDING. Jag var dock mätt efter 6 falafelbollar ha ha. Det här stället, Mellqvist, var mitt och P’s standardhak när vi bodde på St Eriksplan. Vi köpte jätteofta med oss deras fruktfrallor med senap, ost, skinka och sallad på söndagarna. Usch blir helt nostalgisk. Vårt förhållande har verkligen varit fint ifrån dag ett. Aja… Jag var tvungen att mmsa P en bild ifrån cafét och skriva ”Jag hoppas verkligen att vi hittar ett sånt här café i Nacka som vi går till varje söndag”. Han svarade ”Det kommer bli så bra älskling ska du se”.


På lördagskvällen hoppade jag på färjan vid Strandvägen och åkte ut till Nacka där min Göteborgstjejkompis Mickis bor. Självklart bjöds det på skaaaldjur. Fisksoppa är min topp 5 favoriträtt. Älskar skiten! Mickis är grym i köket också. Till efterrätt hade hon gjort en paj, vilket är den mest underskattade efterrätten tycker jag! Tokälskar paj. Sedan satt ett fnissig gäng tjejer och gaggade tills klockan tolv när vi hoppade in i en taxi in till stan.


Efter en sväng på MONO och W kände jag mig rätt mätt vid 02 och då delade jag taxi hem med Ebba och Erik. Denna bilden är gammal, jag glömde helt av att fota i lördags. Men jag älskar min glittertröja ifrån Bikbok. Och mitt hår… Sååå sugen på löshår igen. Tycker jag passar bäst i lite längre hår. Till mitten på bröstet är perfekt.


Jag vaknade upp pigg som en lärka på söndagen (var nykter på lördagskvällen tro det eller ej!). Och sedan städade jag hela lägenheten. Det fanns seriöst inte en enda liten smutsfläck kvar när jag var klar. Sedan promenerade jag och fotade ett samarbete med Vichy. Mitt sista av två delar. Det kommer upp om några dagar, men detta är en utav mina nya favvoprodukter faktiskt. Jag kombinerar den bara med allt annat jag har i mitt badrumsskåp. Imorse när jag stod framför badrumsspegeln var min hy flawless!

Angående mina samarbeten så vill jag med handen på hjärtat tacka för er ärliga och genuina respons ni ger mig varje gång jag lägger upp ett samarbete (två gånger i veckan på någon utav mina sociala medier). Många profiler får ta emot mycket skit varje gång de släpper ett nytt ambassadörsskap, men jag känner mig 100% trygg i att få er ärliga åsikt varje gång jag visar er något nytt. Jag väljer verkligen verkligen med omsorg och är otroligt stolt att få jobba med tex Fundler, Vichy (Loreal), Google, 8848 mfl och jag hoppas verkligen att det lyser igenom. Det var bara en kommentar. Tack för de peppiga kommentarerna som florerar härinne jämt <3!!!

6 kommentarer

 1. Verkar ha varit en mycket mysig helg!

 2. Ellinor, jag kikar in på din blogg lite då och då och tycker den är fantastisk härlig att läsa! Du skriver på ett väldigt varmt och behagligt sätt!
  Och superspännande med ert nya hus, det är själv en dröm jag har en dag!

  Lycka till!

 3. Mathilda

  Vart är den fantastiska glittertoppen från? 😀

 4. Vad använder du för smink till vardags? Såg på din instastory att du använde något ifrån St Tropez tror jag att det var? Ditt smink är iallafall helt fantastiskt och din hy ser så fräsch och glowy ut, pls share your secret 😩

 5. Vilket jobbmed att arrangera alla de så detaljerna på Bubbleroombilden.Vilken helg,jag fick ta en paus enbart för att läsa om den.Så solbränd och fin du är! En skåning som jag tror knapt att solen redan lyst så intensivt i 08-stan:)
  Fina bilder alla!

 6. Vilken fin helg du såg ut att ha haft – och nu snart helg igen! Härligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *