Min omtalade kappa och dåligt samvete

Fråga: ”Tack för all outfitinspiration som du ger på Instagram Stories Ellinor!!! Jag har egentligen bara en fråga som jag har undrat över superlänge – VART är din beiga kappa ifrån?! Jag har letat efter en liknande men hittar ingen!” 

Svar: Detta är förmodligen den vanligaste frågan jag får på Instagram just nu, och min beiga kappa är ifrån Massimo Dutti. Jag har köpt flera kappor därifrån då jag tycker att dem är prisvärda, har hög kvalitét och är klassiska. Tips!

Bilderna i detta inlägget är tagna utav Amanda Parkkinen. Anlita henne om ni behöver en fotograf, allvarligt talat. Hon är så förbannat begåvad.


Kappa Massimo Dutti // Jeans Mango modell Anna // T-shirt 2nd Day // Kavaj River Island // Väska 2nd Day // Solglasögon Celine // Skor na-kd 

I veckan invigde jag mina ballerinaskor också! Jag tycker det är så smart med såna här som man kan rulla ihop och ta med sig som inneskor på tillställningar osv. Nu är det fasiken vår!!!


Min dille för randiga kavajar har inte gått över ännu, och denna med gröna inslag tyckte jag var supercool. Det blev snyggt med en enkel tisha under också tycker jag. Jag älskar t-shirts som är höga i halsen, slim-fit och tightare armar. Det har denna. Jag har ju två all-around klockor. Denna ifrån Longines som har utgått ur sortimentet, som är min älskade svärfars gamla. Och sedan har jag ju min lilla Triwa som heter Snow Aska. Den använder jag mest av mina två.


Byxorna köpte jag i tre färger ifrån Mango. De är perfekta i längden, midjan och ”raka” nertill. Ska ni beställa dem online så ta en storlek mindre än vad ni brukar.


Just nu befinner jag mig ju i Östergötland, hos min svärmor i Linköping, eftersom att jag inte kom iväg på möhippan i fredags. Eftersom att vi kraschade bilen och behövde lämna in den omgående så åker vi bil hem till Stockholm med Carro och Andreas. Om två veckor flyttar de ner hit och jag längtar redan efter att hälsa på dem<3

Jag har lite dåligt samvete för min svärmor och P åkte precis iväg för att kolla på utemöbler till huset, och jag om någon vill ju verkligen följa med – men jag måste jobba. Kämpa Ellinor!!! Efter den här veckan kan du andas ut.


Jag mår ganska dåligt över att jag knappt har satt mig in i huset ännu. När vi skulle flytta in i lägenheten hade jag mer tid att göra reserach kring färger, möbler, stil etc. Jag har verkligen inte haft det nu och ångesten börjar komma krypandes. Igår fick jag frågan hur det kändes att vi snart ska flytta och då hade jag på fullaste allvar glömt bort det. Så ska det fasiken inte vara när man har gjort det största köpet/tagit det största klivet i hela sitt liv. Får så dåligt samvete gentemot P som anstränger sig och basiclly gör ALLT idag. Han säger att jag inte behöver ha det men jag kan inte rå för det.

Jag vet inte om det är för att jag vill komma på plats DIREKT när vi har flyttat in. Ha alla rummen klara inom en månad fastän jag vet att det är omöjligt. Både P och jag är såna. Vi vill ha det gjort NU NU NU.


Men nu har vi inte beställt nytt matbord, gästsängar, gardiner, byggkillar som ska måla om eller någonting. Fyfan kräks typ av ångest utav bara tanken. Mitt hem är min borg och det är så viktigt att jag trivs. Gör jag inte det så suuuugs energin ur mig. Nu när jag skriver detta kom jag precis på att vi har ett kontor också. Jag hade glömt bort det. Hurf*n ska jag inreda det? Vilka färger ska jag ha?

Sekelskiftslägenheter har en helt annan stil och är mycket enklare att inreda tycker jag. Men nybyggda toppmoderna hus? Jag har ingen aning?! Jag behöver akut hjälp känner jag. Nu: back to work! Puss.

7 kommentarer

 1. Wow vilken snygg klocka.Jag skulle kunna dejta enbart för klockans skull,nåja:)
  Puss på nosen.

 2. Har du kikat hos @karinboowiklander på insta? Tycker hennes hus påminner om ditt till utseendet lite o tror den stilen hade passat fint hos dig med! Tror du kommer känna att de bara va bra att du inte hade allt fixat innan ni flyttade in för ibland gör man fel val innan matt bott in sig o då står man där med dyra möbler o fel känsla sen. Been there!! Lycka till med allt o du ska veta att du är så in i bomben inspirerande på alla vis! Så glad att jag hittat till dig här o på insta! Topp 5 lätt kram Anna @interiorized

  1. Ellinor Löfgren

   Omg tack Anna för tipset!! Detta konto ska jag spana in direkt (ditt också)! Tack tack tack <3 Behöver all hjälp jag kan få just nu haha.

   Bästa
   Ellinor

 3. Riktigt snygg kavaj, älskar de gröna inslagen!
  Hur går det med din migrän? Har du fått någon ordning på det ännu?

  1. Ellinor Löfgren

   Hej! Neeej jag har ju inte det. Den har snarrare blivit värre. Tror en del beror på synen, att jag har vant mig vid att ha glasögon nu så när jag inte har det mår jag så fruktansvärt illa. Likadant om jag inte använder solglasögon. Så fruktansvärt sugen på att bara botoxa bort migränskiten. Orkar inte klaga över den i sociala medier mer bara, därav jag inte har pratat om det på Insta Stories etc så mycket.

   1. Funderade också på botox mot migränen först, men uppfyllde inte ”kraven” på kronisk migrän dessvärre. Så fortsätter med min kraniosakrala terapi, den funkar iallafall just nu 🙂 Håller tummarna för att du hittar något som hjälper mot migränen!

 4. Sååå så fina ringar! Vart har du köpt dom? 🙂 Känner igen Sophie by Sophie ringen men inte dom andra. Superfint! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *