Beställa barstolar till köket

Det slog mig precis att vi flyttar in i huset om 1,5 månad, och vi har inte beställt EN ENDA möbel… Viktigast just nu känns som utemöbler, stort matbord, barstolar till köket, sängar till gästrummen och en tv-soffa. Först ut känns barstolar så att vi kan äta någonstans. Vi har ju en sittdel i köket där man får plats mellan 6-8 personer.

Tills vi har bestämt hur vi ska göra med det färgglada kaklet i köket (jag vill måla om, P vill sätta upp nytt kakel), så är det svårt att bestämma stolar tycker jag. Färgen som passar idag kanske inte passar sen när vi är klara.


En tjej frågade för ett tag sedan om Google eventsen som jag roddar nu, och sedan kom det fram att hon har ett företag som säljer barstolar mm som heter By Crea. Dom var asfeta MEN jag vågade inte lägga en beställning innan jag hade checkat av marknaden först. Sedan har veckorna gått, jag har letat barstolar som en galning och sedan såg jag att min bloggkompis Bisse hade lagt upp bilder på sina nya stolar… Så var det dom jag såg ifrån första början!! Så nu blir det andra bullar av!

Tror ni inte att köket idag kommer att få en helt annan känsla med bara nya barstolar? Det tror jag!

Jag har beställt hem färgprover så får vi se vilken som blir finast. Jag ÄLSKAR ju helsvart. Vi har ju det på våra matbordsstolar, så jag vet inte om det är trist att köra på samma i köket? Sedan kanske det blir för ”hårt” med ett helvitt kök + helsvarta stolar. Man kanske vill att stolarna ska få en ”varmare touch” med någon beige sittdel…

Det är så himla himla svårt med möbler – men ack så roligt detta ska bli!!

2 kommentarer

  1. Elin hafberg

    Dem är marknadens finaste barstolar utan tvekan!!!!!
    Ditt kök kommer att bli så fint 🙌🏻😍

  2. Men jag dör vad snygga barstolar! Helt i min smak.
    Företaget jag jobbar hos säljer också barstolar, fast i en helt annan stil, som dessa till exempel. Supersköna och galet snygga i sammet till exempel: http://www.skandiform.se/produkter/stolar-karmstolar/deli-s-057/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *