Veckans schema

Godmorgon allihopa! Idag börjar årets kortaste arbetsvecka – yey! Här ska ni kan få se mitt lilla schema:

Onsdag: Adhd-utredning i Linköping på morgonen. Tror det blir en psykologtimme alternativt tester. Jag vet inte riktigt vad som väntar men det är gång 3/8. Snart halvvägs igenom. Lunch med Carro och Andreas i deras nya hus. Sedan jobba resten utav dagen/kvällen. Har en del att ta ikapp.  Ska försöka hinna med att packa upp och göra något körskoletest också.

Torsdag: Eventdag! Ihop med Google så roddar Relatable (jag iom att Google är min kund) ett event för deras nya pop-up butik i centrala Stockholm. Jag kommer att gå på presseventet och äta lunch där. Sedan kommer jag senare under kvällen ha hand om alla kreatörer på plats. Det ska bli såååå kul!! Dem ska få lyssna på en föreläsning om hur man bygger varumärke online. Både sitt eget eller sitt företags. Skulle detta vara intressant för någon utav er att gå på, så håll ögon öppna för jag ska snart bjuda in till ett slutet event för drivna privatpersoner!

Fredag: Kunna släppa eventet och fokusera på de andra kampanjerna som ska ut. Jag ÄLSKAR att mitt liv är så flexibelt. Högt och lågt hela tiden. På kvällen är det första fredagen på året där både jag och P är hemma, och dessutom inte har några planer.

Helgen: Alltså inga planer!!! Så glad!!! Vi firar två år ihop så vi får se om vi hittar på något kul. Förra året köpte vi presenter till varandra men i år tror jag att pengarna läggs på huset istället. Vi kanske åker ner till Linköping igen?

2 kommentarer

  1. Men huuur gott med leverpastej på smörgåsen?! Längtar mer och mer hem till Sverige nu med en bild av en riktig frukost ♡ Livet!

  2. Vad kom den rosa kjolen och vita blusen ifrån som du la upp på din instastorie?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *