Jag är L’Oréal Paris nya IT GIRL!!!!! Mina bästa sminktips för glow

I otroligt stolt samarbete med L’Oréal Paris.

Hej vänner! Idag kommer ett sånt där inlägg som jag är stolt över att jag spricker. Jag kan liksom inte förstå att jag formulerar dessa orden men: jag är L’Oréal Paris  nya IT GIRL i Sverige!!!! Vi är några få handplockade tjejer ifrån Norden som blivit utvalda  till IT girls varav jag representerar Sverige, och kommer alltså vara ansiktet utåt för varumärket. Vi kommer under de närmsta månaderna att få testa sortimentet, både nytt men också klassiker. Ni kan ju gissa hur många gånger jag har behövt bita mig i tungan för att inte försäga mig!! Detta är den största samarbetspartnern jag någonsin haft i mina sociala medier.


Jag tror inte ni förstår hur stort det känns för mig. Från att jag köpte min första mascara och min första ögonskugga, så har jag ALLTID använt L’Oréal Paris produkter… Det är ju snart 10år sedan jag började testa och laborera med smink och vad jag gillar!


Det första produkterna jag ska testa är dessa, är deras senaste tillskott ”Wake Up And Glow serien”. Ni hör ju, vi passar redan som handen i handsken. Jag ÄLSKAR JU GLOW!


Glow Mon Amour – Liquid Highlighting Drops

Detta är min favorit ur serien. Glow Mon Amour, en superpigmenterad flytande highliter. De senaste halvåret har jag använt mig väldigt mycket utav highlighter som en naturlig del utav min sminkning. Jag har inte bara toppat det på min finish, utan jag har borstat eller duttat på det på både kindben, ögonlock, överläpp och tinningarna. Sedan har jag med samma borste/svamp smetat på brunpuder. Och på riktigt – DET ÄR KNEPET för fräscht-glow!! Samma borste eller svamp till båda produkterna. Då får man en ”underton” av skimmer liksom. Vissa gillar ju tokmatta produkter och sedan skimmer på utvalda ställen, jag röstar för naturligt glow all over!!!


Såhär applicerar jag highlightern först! *Dutt dutt*

Väldigt väldigt viktigt för att detta ska funka är att highlightern inte är för vit som du tar i ansiktet. Den får gärna vara brun i samma färg som din egen hudton. Desto närmre i färg desto naturligare. Jag gillar inte ”hårda” sminkningar har jag insett. Sedan tar man den vita highlitern på ögonlocken. Jag har ALLTID skimmer på ögonlocken. Det är skillnad på skimmer och glitter också vill jag bara säga hehe.


Life’s A Peach – Peachy blush

Min nästbästa favorit ur serien är den här rougen. Jag har letat efter en rouge som inte är för rosa utan mer åt det oranga hållet. Jag har aldrig varit en rougetjej… Fram tills för ett halvår sedan! Då testade jag det för första gången på skoj (duttade på lite på kinderna). Och resten utav dagen frågade folk ifall jag ”hade klippt mig eller gjort en spraytan?”. Alla tyckte jag såg superfräsch ut men förstod inte varför. Men hemligheten var ju min rouge. Nu kan jag inte gå ut utan att dutta på lite. Är man rädd för att se lite tantig ut i rouge eller känner att man inte passar i den klassiska ”rosa rougen”, så kör på denna.


Många frågar även var jag använder för ögonskuggor, och helt ärligt så är nästan alltid rouge hemligheten. Det är alltid naturliga färger på dem som framhäver ens egna ögonfärg. Är man blåögd så är orange det bästa tipset för att ens egna ögonfärg ska poppa!! La Vie En Glow – Highlighting palette

På delad andraplats bland mina favoriter ur serien så har ni denna, highlight-paletten La Vie En Glow. Jag tycker att den ger en naturligt glow-finish liksom. Den ljusaste färgen kommer jag att använda på ögonlocken och de andra i resten utav ansiktet. Den här paletten har alla färger man behöver tycker jag. Kalla och varma. Och tycker man att det är svårt med highligheter (vilket det är i min mening!) så är detta paletten för dig. Det går typ inte att misslyckas med sitt smink om man har denna.


Titta vad som finns på baksidan också! Innan jag fattade hur countor och highlightning fungerade så tog jag hjälp utav en sån här. I år känns det som att detta är det trendigaste man kan göra i sminkväg. Att köra på skimmer överallt och inte bara på kindbenen. Jag sminkar ju fortfarande ALLA mina kompisar innan utgång eller middagar, och när jag ska förklara hur jag tänker så visar jag dem alltid baksidan utav min palett. Den där avlånga borsten som ni ser på bilden får man med, och den gör det jätteenkelt att inte få smink i hela ansiktet utan bara precis där man vill.


Bonjour Nudista – BB cream

Serien har även en lätt BB-cream som består utav 92% naturliga ingridienser (bla aprikos och kokosnöt). Finishen blir jättefräsch, och den är perfekt för den där ”no make up”-looken ni vet. Jag borde verkligen göra ett helt inlägg om BB-cream….

Ni ber ju mig ofta om sminktips så det ska verkligen bli kul att få berätta hur jag tänker kring mitt smink. Jag har ju ingen skönhetsblogg eller så utan tycker ju bara att det är väldigt kul med smink när man väl ”hittar sin grej”, vilket jag hoppas att jag kommer att kunna hjälpa er med. Man behöver faktiskt inte sminka sig som alla andra!! Jag använder liksom mitt rouge som ögonskugga ofta och känner mig superfin + får massa komplimanger ändå. Trots att jag inte har tio svindyra ögonskuggspaletter.

Jag känner mig så ärad att få tipsa om L’Oréal Paris produkter som sagt. Dem hade verkligen kunnat välja VILKEN SMINKTJEJ som helst därute med hundratusentals följare som v-loggar på olika språk och håller i kurser om smink. Men så vill dom jobba med enkla mig?! Jag kan verkligen inte greppa det. Jag är så glaaad. Jag ska verkligen försöka ta tillfället i akt och prata om smink på ett väldigt enkelt sätt. Jag själv kan inte alltid relatera till komplicerade tutorials utan känner mig bara dum och ful efteråt. Jag vill INTE att ni ska känna så när ni läser om mina tips framöver. Detta ska bli så kul!!

Psst!! Vill ni vinna allt smink jag visar upp här? Var med i mitt senaste Instagram-inlägg och tävla. Plättlätt!

6 kommentarer

  1. Stort grattis Ellinor! Vilket grymt och fantastiskt inlägg😍 Kan du inte göra en video där du visar hur du sminkar dig?

  2. MEGASTORT GRATTIS, såå ballt!

  3. Åh skriv gärna ett inlägg om bb-cream, kan vara min favoritprodukt inom smink! Och igen, stort grattis!! 😀 Håller tummarna för mig själv i din tävling! 🙂

  4. Nu måste du göra en video så vi får se hur du sminkar dig!! SNÄLLA det hade varit så roligt!

  5. Jaa skriv gärna ett inlägg om BB krämen! Vill gärna veta hur du uppfattar den på huden osv. Jag blir ofta lätt blank i hyn av flytande sminkprodukter men det är ju så smidigt!

    Grattis och kram!!

  6. Inspirerande blogg! Vill också gärna ha länk till tröjan, perfekt modell och har letar som en tok på Zaras hemsida. Tacksam för svar 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *