Första helgen i huset – Linköping

Hela förra veckan var vi nere i Linköping och Skåne, förutom på torsdagen när vi var hemma i Stockholm på jobb. Så i fredags åkte vi ner till Linkan igen. Carro och Andreas har flyttat in nu, och vi åkte ner över helgen för att hjälpa till med allt fix.

Deras hus är 100% goals.

Det har blivit väldigt mycket grillat den här helgen. Varje dag för att vara exakt. Men när man uträttar så mycket ärenden (köpa belysning, växter, utegrejer, mat, babykläder etcetcetc i all oändlighet!)… Så är det så gott med grillat tycker jag.

Man ska passa på nu i början av sommaren när man fortfarande ÄLSKAR det. I slutet av sommaren har man ju tröttnat haha.

Lördags lunch vaknades det sill och snaps. Och alkoholfritt bubbel. Kan det bli mer somrigt?! Eller ja okej. Alla kvällar har vi ätit färska jordgubbar, rabarber och pajer till efterrätt. När jag ser dessa bilderna vill jag typ flytta till Linkan. Hur härligt ser det inte ut?! 22 grader och vindstilla också.

Efter att vi hade påtat i trädgården hela dagen så bjöd vi över Carros syster Cicci + pojkvän. Jag älskar färgen på min blåa blus ifrån TrendYol tror jag.

Efter en lååång fördrink ute i kvällssolen åt vi tillslut middag vid 22:30. Grillat – såklart! Efter tjo och tjim i flera timmar la vi oss och sov klockan 04 på morgonen. Jag minns inte ens när det hände senast! Men jag hade det så himla trevligt <3

Det känns så overkligt. Nu när våra kompisar har flyttat till hus, så får ju verkligen vi känna på vad som väntar. 5 veckor kvar tills inflytt!!!

Stort grattis mina bästa vänner till det vackraste huset jag någonsin sett. Där kommer ni att ha det bra <3

3 kommentarer

  1. åh grillat, det längtar man ju verkligen efter nu!

  2. Men vilket vackert hus – förstår att de är lyckliga!!

  3. Jag kommer att tänka på Kal P Dahls låt ‘jag känner en tös som bor oppe på en backe’ huset ligger verkligen högt ser det ut som.Nu kan du också sjunga Pedalens låt om tösen på backen.Jättefin blus på en jättefin tös!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *