Medveten men ändå unna sig

I samarbete med Triwa.

Hej vänner! Gud vad jag har saknat er. Welcome to my crib haha! Jag fotade lite med Amanda uppe på kontoret igår. Jag tänkte att ni skulle kunna få se en vanlig outfit (jag har verkligen tagit till mig utav er feedback – mer outfits!). Så here we go:


 Roligare än såhär blir det inte! Jag har tänkt mycket på konsumtion det senaste, och det där med att konsumera mycket. Jag slänger aldrig mat om den inte är supermöglig. Jag dricker gladerligen mjölk fastän utgångsdatumet är passerat (helt ofarligt så länge det luktar gott – det är ett bra knep!). Och jag försöker verkligen att beställa hem kläder som passar med allt istället för att köpa 1 fin topp som funkar till 1 tillfälle.
Jag som har möjligheten att besöka presskontor lånar gärna kläder. Istället för att köpa, använda en gång, och sedan slänga.


SMOKY NEVIL MESH

Whatever. Det här armbandet fick jag utav Carro ifrån en juvelerare i julklapp. Jag vägar ta av mig det, och det passar till alla mina klockor. De är ASFINT med tunt armband + klocka tycker jag. Carro har en klocka med svart tavla, och jag har varit så himla avundsjuk på den<3 Jag tycker att det är så himla kaxigt! Jag har ju flera klockor, men de flesta är väldigt klassiska. Så för 2 mån sen (tror jag?) köpte jag även denna.


SMOKY NEVIL MESH

Jag ÄLSKAR ju mesh-länkar på klockor och de flesta av mina länkar är det. Inte fel att det har blivit supertrendigt i samma veva hehehe. Det är bra med mycket klassiskt för då kan man matcha allt man äger med varandra. Men nu har jag en okej bas och tycker att denna klockan passade så jäkla bra in? Okej varför håller jag på och förklarar mig?! JAG VILLE HA KLOCKAN därför köpte jag den. I mörkgrått. Med guldiga detaljer. Och mesh-länk. Blir ju pirrig av bara tanken.

Jag är så jäkla dålig på att ”unna mig” och lägga pengar på mig själv egentligen. Men jag fick 20% på denna så kändes det bara som ödet ha ha. Snark men sant 🙂


Har man kikat på något fint ett tag, och sedan tagit sig igenom en jobbig period, eller nått ett mål man har satt – då SKA man unna sig tycker jag 🙂 Jag lägger oftast pengarna på någon annan, så om man då får rabatt på något man har kikat på (i mitt fall en klocka) så känns det EXTRA bra att lägga pengarna på sig själv. Jag har verkligen KRIGAT de senaste veckorna för att ens överleva ha ha, utan att ha stannat upp en enda gång och tänkt ”f*n vad grym jag är”. Men denna klockan blev ett kvitto på det.

Koden ”ellinor20” ger 20% rabatt på Triwas hela hemsida. Även på solglasögonen som jag har visat er tidigare, samt alla klockor på hemsidan. Till och med den klassiska lilla  ”Snow Aska” som jag gillar.

Ni får gärna lägga en kommentar ifall ni har gått igenom något jobbigt det senaste. Vi bollade ju alltid sånt i kommentarsfältet förut. Med varandra dessutom. Så himla himla mysig grej tycker jag. Men ni måste ju inte såklart. Googla på Triwa eller klicka på någon av länkarna om ni vill se fler utav deras produkter.

9 kommentarer

 1. Man blir ju helt sjuk av alla snygga klockor.Jag måste köpa mig en snygg klocka.
  Man skall lita på sina sinnen och smakar det bra och luktar friskt så kan man förtära även efter bäst före.
  Jo visst har man saker som ibland plågar en men så tittar man in här hos dig och blir genast lättare till sinnes.
  Du är en medveten kvinna vad gäller exess i konsumtion.Lite dyrare men färre saker tycker jag att man skall köpa,miljötänket är viktigare än någonsin.

 2. Jag har pluggat i ca 1.5 månad nu 12h om dagen, inga breaks, hinner inte ens med gymmet för tillfället plus två h per dag på tåget fram och tillbaka. Har två prov kvar denna veckan (imorgon och fredag) men på lördag sa min kropp ifrån och har bara inte kunnat plugga sen dess så har nu gått miste om 4 dagar utav plugg och jag har panik inför mina två resterande prov. Känner sån stress och ångest. On top of that har jag ett jättejobbigt gräl med min kille just nu och det känns bara som om jag inte orkar längre, känner mig så himla dålig fast än jag kämpat som aldrig förr i mitt liv 🙁 mest pga att jag missade hela 4 dagar och har inte pluggat nästan alls på dessa proven jag har nu.. fyfan mår illa bara jag ens tänker på det.

  1. Hej! Andas! Ta det lugnt! Vet själv hur det är att satsa mycket på plugget men man behöver misslyckas för att kunna vinna brukar jag tänka. Ta en paus och försök kom in på banor i tankesättet att du är ung och ska leva livet och så, då brukar iallafall jag få ett bredare perspektivet på min studiesituation och kunna luta mig tillbaka och samla nya krafter. Ta all hjälp du kan av dina lärare och vuxna omkring dig är också ett tips, det finns oftast alltid en lösning på problem! Så ta det lugnt bara och kör inte slut på dig själv helt, är mina tips. Kram

 3. Sen två kanske tre års sen tillbaka så blev jag så trött på en smockfull garderob men inga ”smarta” köp. Så på stående fot sa jag till mig själv, inget mer ska in i garderoben om du inte tänkt på just det plagget mer än 2veckor. Så säg att jag ser något, då får jag inte köpa det inom 1-2veckor. Tänker jag på den där toppen efter 2veckor så är det okej. Kan säga att jag sällan köpt något sen jag kom på den regeln, och det jag köpt har jag verkligen velat ha och varit smarta köp. Och min smockfulla garderob har rensats och planerats flera gånger sen dess och nu är den perfekt…nästan. 🙂

 4. Vart kommer dina halsband ifrån? 🙂

 5. Koden fungerar tyvärr inte för mig.. Varken i fredags eller idag.

  1. Koden är ”Ellinor” 🙂

 6. SÅ vacker Ellinor! Så bra med mer medveten konsumtion, är precis likadan med mat, kollar och luktar hellre än att titta på utgångsdatumet och än så länge har det inte ställt till med några besvär. Peppar peppar haha. Innan jag blev sjuk jobbade jag för ett stort klädföretag och eftersom jag såg nya produkter komma in varje dag så blev det så att jag köpte och köpte och köpte… Har så mycket i min garderob som fortfarande har prislappen kvar. Iallafall, efter att jag sa upp mig för ca 2,5 månad sen har jag inte köpt ett enda plagg, för jag behöver ju verkligen inte mer kläder men sjukt hur påverkad man kan bli av att vistas i såna miljöer där man konstant utsätts för marknadsföring och ”fast fashion”. Så skönt att kunna avstå från onödiga frestelser! Kram ♡

 7. Blogga dååå!! 🙁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *